Αγιασμός των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Μία ακόμα σχολική χρονιά αρχίζει και για τους μικρούς μαθητές των Παιδικών μας Σταθμών. Μια χρονιά της οποίας η έναρξη-σε πείσμα των αντικειμενικών δυσκολιών-χρωματίστηκε και πάλι με χαρούμενες παιδικές φωνές, χαμόγελα αισιοδοξίας και επιθυμία για νέες εμπειρίες, γνώσεις και πρόοδο.

Η Ακολουθία του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/9 ,την Τετάρτη 19/9 ,την Πέμπτη 20/9,την Παρασκευή 21/9 και τη Δευτέρα 24/9 σταδιακά, σε όλους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας. Την Ακολουθία τέλεσε ο Πατήρ Αθανάσιος-Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς έδωσε και φέτος το «παρών», καλωσόρισε τα παιδιά στη φιλόξενη «αγκαλιά» των Παιδικών Σταθμών και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με πρόοδο και υγεία. Διαβεβαίωσε με έμφαση ότι η Δημοτική Αρχή έχει ως στόχο τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών και τη μεγιστοποίηση του αριθμού των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας.

Η Πρόεδρος Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών κα ‘Εφη Καψοκεφάλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Διονύσης Λέκκας υποδέχτηκαν τα παιδιά με πολλές ευχές και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό το οποίο αγωνίζεται καθημερινά και δίνει το καλύτερό του εαυτό για τη ποιοτική φιλοξενία ,την εκπαίδευση και τη δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών.

Παρόντες ,οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, κ. Γιάννης Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κα. Ελευθερία Παπαδοπούλου, κ. Τίμος Κωστόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Άννα Γάκη, κα. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, κ. Φώτης Αλεξόπουλος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, το Διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς και πολλοί γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.