Έπεσε η αυλαία για το 5ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ με την ομάδα θεάτρου της Αγίας Παρασκευής

Αυλαία για το 5ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στις 23/9/12 με την Ομάδα θεάτρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής και τα μονόπρακτα του Νίκου Λάσκαρη: “Παραξενιές του έρωτα, Κουτσομπολιού μπερδέματα”.

Τέσσερεις μονόπρακτες κωμωδίες του Ν. Λάσκαρη όπου διακωμωδεί την υπερβολή στα γεγονότα, την άγνοια των ανθρώπων όλων των στρωμάτων, το κακεντρεχές κουτσομπολιό, μαζί με κρυφούς και φανερούς έρωτες, απιστίες που έγιναν, όπου τα μπερδέματα που δημιουργούνται προκαλούν παρανόηση, σύγχυση και ανακατωσούρες.

Το φεστιβάλ συμπληρώνει φέτος τα 5 χρόνια, είναι μη διαγωνιστικό φεστιβάλ με σκοπό την προώθηση της τέχνης του θεάτρου και ιδιαίτερα του Ερασιτεχνικού.

Η παράσταση δόθηκε στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» και την παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ και υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Σπύρος Παπασπύρος. Χαιρετισμό απηύθηνε ο πρόεδρος του  ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας.

Το έργο παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Κώστας Μανιάτης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς,  οι επικεφαλής παρατάξεων κκ Β. Γιαννακόπουλος και Γ. Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ε. Δάβαρη, Ε. Παπαδοπούλου και Τ. Κωστόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Γ. Παύλου, Ε. Καψοκεφάλου, Δ. Λέκκας, Σ. Ησαϊας, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΙΣΔΑΠ Κ. Σπυριδάκη και το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Η. Αντωνοπούλου.

.

.