Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία κινητοποίηση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Νέα κινητοποίηση του δήμου Αγίας Παρασκευής σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στα super markets της πόλης μας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Έξω από τα καταστήματα είχαν τοποθετηθεί καλάθια με την επιγραφή “ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” όπου οι πολίτες για μια ακόμα φορά πρόσφεραν τη βοήθειά τους.

Στην προσπάθεια αυτή πέραν της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μουχτούρη πρόσφεραν τη βοήθειά τους ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βουτσινάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δάβαρη και κ. Παπαδοπούλου, από την κοινωνική υπηρεσία οι κες Γκίνη Αντωνία & Κανέλου Λυβία, από το σύλλογο Τσακού ο πρόεδρος κ. Σαββίδης, ο γραμματέας κ. Μίχας και το μέλος Μπεθάνης Δημήτριος.

Σημαντική συμβολή από την Κοινωνική Επίτροπο, από μέλη των ΚΑΠΗ, την ηθοποιό και συνδημότη μας κ. Μπέτυ Λιβανού και από μέλη του Συλλόγου Γονέων ΑΜΕΑ.

Η μεγαλύτερη όμως προσφορά είναι των συμπολιτών μας που πρόσφεραν έστω αυτό το λίγο που μπορούσε ο καθένας, γιατί μην ξεχνάμε πως όταν λέμε “κοινωνικό παντοπωλείο” δεν εννοούμε τα ράφια και τις αίθουσες, αλλά τους ανθρώπους, τις οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης και γι’ αυτούς ακόμα και ένα “πιάτο φαγητό” είναι δυσεύρετο.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου θα μεταφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

.