Διήμερη έκθεση Αγιογραφίας-Ζωγραφικής υπό την αιγίδα των “ΜΑΖΙ”

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η έκθεση των μαθητών της σχολής Αγιογραφίας – Ζωγραφικής και Ψηφιδωτού (ΘΕΟΦΑΝΗΣ).

Την έκθεση φιλοξένησε το σχολείο Κωφών & Βαρηκόων της Αγίας Παρασκευής και πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα της δημοτικής παράταξης “ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή” με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε τα εξής:

Ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση σε μια εξαιρετική, αλλά και δύσκολη εποχή. Η παράταξη ενισχύει τέτοιες πρωτοβουλίες των δημοτών μας. Δημότες της Αγίας Παρασκευής  και ιδιαίτερα της περιοχής Κοντοπεύκου που διακρίθηκαν στη ζωγραφική -αγιογραφία και από την εκδήλωση αυτή βγήκε το ταλέντο τους. Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης  μας έκανε να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσε να γίνει ετήσιος θεσμός και πιθανόν σαν εκδήλωση της οποίας τα έσοδα να διατεθούν για τις  κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Την ευθύνη για την οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια της σχολής κ. Ελένη Δημοπούλου. Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές της σχολής για τη δουλειά τους.

Πολλοί οι παρεβρισκόμενοι που θαύμασαν τα έργα των μαθητών και μεταξύ αυτών ο κ. Μιχάλης Γαβράς, ο π. Σπυρίδων Τσάκαλος, ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης και ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής.

.