Αγιασμός με πολλές ευχές για τον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής

.

Τελέστηκε σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 ο αγιασμός του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής γνωστού σε όλους μας ως “ΣΑΝΤΑ” για την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013. Όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο Πολιτιστικό πάρκο “Σταύρος Κώτσης” όπου έγινε ο αγιασμός από τον πατέρα Κωνσταντίνο.

Η ιστορία της ΣΑΝΤΑ ξεκινά από την ίδρυσή της το 1931. Με σήμα τον Ήλιο που ανατέλλει από τον Υμηττό και χρώματα το μαύρο και το άσπρο, η ομάδα εκπροσωπεί επάξια την  πόλη της Αγίας Παρασκευής φτάνοντας ως την Γ΄ Εθνική κατηγορία και παραμένοντας για δύο χρόνια (2008 – 2009 και 2009 – 2010) απ’ όπου υποχρεώνεται να αποσυρθεί  λόγω οικονομικής ύφεσης.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Αγίας Παρασκευής κ. Δημήτρης Μανιάτης παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλους τους ανθρώπους που αποτελούν και αγωνίζονται για τον όμιλο και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά. Ευχήθηκε σε όλα τα τμήματα ξεχωριστά, τόνισε ότι θέλουν την Δημοτική Αρχή να συνεχίσει να είναι κοντά τους και ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι κοντά και στηρίζει το σύλλογο. Στο τέλος ανέφερε ότι σήμερα η ομάδα αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της κατηγορίας της  τους Αγ. Αναργύρους και παρακάλεσε όλους να παραβρεθούν στον αγώνα και να ενισχύσουν την ομάδα.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ανακοίνωσε ότι μέσα στην εβδομάδα θα αποδοθεί  στους αθλητικούς συλλόγους ένα μέρος των χρημάτων της επιχορήγησης που έχει υποσχεθεί, τα υπόλοιπα θα δοθούν μέχρι τέλους του χρόνου και άφησε μια μικρή υπόσχεση ότι θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια μήπως μπορέσει μέχρι το τέλος του χρόνου να δώσει  μία ακόμα οικονομική “ένεση” στους συλλόγους  (χωρίς να είναι 100% σίγουρο). Εκεί απέσπασε ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Κατόπιν το λόγο πήραν οι κ. Γ. Σταθόπουλος (Νίκη για την Αγία Παρασκευή), κ. Κ. Κουβόπουλος (Νέα Εποχή-Αδέσμευτη νέα πόλη), κ. Μ. Γαβράς (ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος των Μαζί για την Αγία Παρασκευή) και κ. Γ. Μηλωνάκης (πρώην πρόεδρος ΟΑΔΑΠ) οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά και υγεία και να διευθετηθούν τα οικονομικά προβλήματα ώστε οι ομάδες να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς περισπασμούς.

.

.