ΚΑΠ: Το ταξίδι στο… όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

.

18-10-2012

Το προσεχές Σάββατο 20 Οκτωβρίου αποτελεί την κορυφαία και ιστορικότερη ίσως στιγμή της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, καθώς η ομάδα μας υποδέχεται τους Ικαρους Σερρών, στην πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση στην Α2 Εθνική κατηγορία, παιχνίδι που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων μας!

Για την ένδοξη και ιστορικότατη αυτή στιγμή μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ μεγάλες μορφές, που έχουν αφήσει το στίγμα τους και έχουν βάλει το δικό τους “λιθαράκι” στην σπουδαία πορεία του συλλόγου… Ο Πρόεδρος Δημήτρης Κονταξής, ο Γενικός Γραμματέας Πάρης Καρδαράς, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Νίκος Χατζηπανηγύρης και ο αρχηγός Γιώργος Ζερβός.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠ

“Θεωρώ ότι η 20η Οκτωβρίου 2012, ημέρα κατά την οποία η ΚΑΠ θα φιλοξενήσει και θα αντιμετωπίσει τους Ικαρους Σερρών, είναι η κορυφαία στιγμή για τον σύλλογό μας. Έπειτα από προσπάθειες πολλών ετών, που ξεκίνησαν από τις αλάνες και τα χωμάτινα γήπεδα του προαστίου μας και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, η ομάδα μας εμφανίζεται μπροστά στους φιλάθλους της αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική κατηγορία. Το γεγονός αυτό αποτελεί μια μεγάλη τιμή και μία επιβράβευση για όσους συνέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια για να πραγματοποιηθεί αυτό που κάποτε φαινόταν σαν όνειρο απλησίαστο. Να είμαστε λοιπόν όλοι εκεί για να βιώσουμε το όνειρο και να πάρουμε θάρρος για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον”.

 

ΠΑΡΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΠ

“Το οδοιπορικό της ομάδας μας προς τις επιτυχίες και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, ξεκίνησε από την περίοδο 1995-1996, όνειρο άπιαστο που έγινε πραγματικότητα! Αυτή η τεράστια επιτυχία οφείλεται σε μία δράκα ανθρώπων, από τους οποίους απέμειναν ουσιαστικά ο πρόεδρος της ΚΑΠ -Δημήτρης Κονταξής- και εγώ. Ευελπιστώ ότι φέτος, παρά τις ανίξοες οικονομικά συνθήκες και αν βοηθηθούμε στοιχειωδώς από τον Δήμο όπως μας υποσχέθηκαν, θα παραμείνουμε τουλάχιστον στην κατηγορία και γιατί όχι να κυνηγήσουμε και την άνοδο. Εξάλλου, κάθε χρόνο… έτσι ξεκινάμε! Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους ανθρώπους που μας πλαισιώνουν σήμερα, οι οποίοι ειναι αξιόλογοι άνθρωποι και συνεργάτες, και στο μέλλον ο σύλλογος θα τους ανήκει. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του προαστίου μας για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που δείχνει και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό της ομάδας”.

 

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΗΓΥΡΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΠ

“Η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί δικαίωση και καρπός των κόπων μας όλα ετούτα τα χρόνια που ανήκουμε στην οικογένεια της ΚΑΠ. Είναι ίσως η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας μας και θέλουμε πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούμε και να αποδείξουμε ότι δίκαια φτάσαμε μέχρι εδώ. Η προσπάθεια, ωστόσο, δεν σταματά εδώ και θα παλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να χαρίσουμε στον κόσμο, αλλά και τους εαυτούς μας την παρθενική νίκη της ΚΑΠ στην Α2 σε αυτό το ιστορικής σημασίας ματς, το πρώτο εντός έδρας της ομάδας μας στην δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία! Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν και οι επιτυχίες να μην σταματήσουν εδώ!”.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΠ

“Είμαστε ευτυχισμένοι που πραγματοποιήθηκε εν τέλει ένα μεγάλο μας όνειρο, με το να αγωνιστεί η ΚΑΠ στην Α2! Ευελπιστούμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή εμφάνιση -αντάξια με την σημαντικότητα της συγκεκριμένης ημέρας, που αποτελεί επιβράβευση για την αδιάκοπη προσπάθεια χρόνων- και να συνδυαστεί παράλληλα και με τη νίκη! Διότι είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας μας στην Α2, μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να τους αποζημιώσουμε και για την πίστη τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την “κακή” ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου να έχουμε πάνω απ’ όλα την υγεία μας, δίχως τραυματισμούς και να πραγματοποιήσουμε παράλληλα μία αξιόλογη πορεία στην χρονιά-ντεμπούτο για εμάς στην Α2, ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον πρόεδρο της ΚΑΠ, τους παράγοντες και τους προπονητές μας!”.