Η “ΝΙΚΗ” για την μεταφορά της εφορίας: “Τέρμα στα ψεύτικα στα λόγια τα μεγάλα”

Για να θυμηθούμε τις ημερομηνίες, υποβάλαμε αίτηση ως Παράταξη για έκτακτη κατεπείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου με θέμα την φημολογούμενη μεταστέγαση της Εφορίας.

Η Δημοτική αρχή αγνόησε το ΄΄έκτακτη κατεπείγουσα σύγκλιση΄΄ και έφερε το θέμα στην Τακτική συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου. Την επόμενη μέρα έγινε το ΄΄κακό΄΄.
Είναι σοβαρό το θέμα της Εφορίας ; Για μας είναι. Η μεταστέγαση μιας μεγάλης Δημόσιας Υπηρεσίας της πόλης για να υπηρετηθούν οι μνημονικές συνενώσεις και μάλιστα όπως αποδείξαμε σε κτίριο του Χολαργού που έχει ΄΄βγεί στο σφυρί (και πάλι λόγω μνημονίου) είναι υποβάθμιση για την Αγία Παρασκευή γιατί είναι απαξίωση ενός Δημόσιου φορέα και ταλαιπωρία για τους πολίτες. Η Δημοτική αρχή με κορώνες κατά του Χολαργού, (ενώ η ευθύνη βαραίνει το Υπουργείο Οικονομικών) και με μεγαλοστομίες, ΄΄έκλεισε΄΄ για μία μέρα την είσοδο, παρέκαμψε τις αποφάσεις του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 18/10, υπέστη ταπείνωση επισκεπτόμενη στο Υπουργείο (αγνοώντας την Αντιπολίτευση που ΄΄βάζει πλάτη΄΄) και ουσιαστικά ΄΄έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια΄΄. Τι έπρεπε να κάνει ; Να καλέσει πάλι σε συνεδρίαση την Παρασκευή 19/10 μετά την αρνητική εξέλιξη στο Υπουργείο. Να ρωτήσει το Συμβούλιο αν πρέπει να συνεχιστεί ο ΄΄αποκλεισμός΄΄ της Εφορίας. Να καλέσει τους κυβερνητικούς βουλευτές να πάρουν θέση. Να οργανώσει συγκέντρωση στο Δημαρχείο κατάλληλα προετοιμασμένη. Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά τώρα ; Εμείς λέμε ναι.
                                                                                                  Η
                                                                 Ανεξαρτητη  Δημοτική κινηση                      
                                                                   ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή
22/10/12