ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ: Μεγάλο φιάσκο το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο!!! (video 1ο*2o)

Πάντα και μόνο το www.aparaskevi-images.gr/test  είναι παρόν στα γεγονότα. Δείτε live τι ακούστηκε χθές στό άτυπο Δ.Σ

8/11/2012

Σε φιάσκο κατέληξε το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αφού σταμάτησε πριν καν αρχίσει!

Η παράταξη Ζορμπά αποχώρησε με την αιτιολογία ότι δεν δέχονται να γίνει συμβούλιο ενώ τελούν υπό κατάληψη.

Συγκεκριμένα παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς τόνισε ότι οι θέσεις του είναι γνωστές όσον αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις εργαζομένων, δηλαδή ότι είναι αντίθετος.Ανέφερε ότι ήδη το προσωπικό του Δήμου έχει μειωθεί δραματικά και ότι υπάρχει απαξίωση από την κεντρική πολιτική σκηνή. Όλη η αυτοδιοίκηση είναι σε διαδικασία για να πάρει αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο και ότι δεν θα είχε πρόβλημα να ξεκινήσει πρώτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ΑΛΛΑ δεν μπορεί να γίνει συμβούλιο υπό κατάληψη, οπότε αποχωρεί η παράταξη …

Οι υπόλοιπες παρατάξεις παρέμειναν ζητώντας να γίνει το συμβούλιο και να παρθεί απόφαση από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους. Απ’ όσο γνωρίζουμε βρίσκονται ακόμα στην αίθουσα, παρότι ο πρόεδρος δήλωσε ότι το συμβούλιο έληξε.

 

Προσωπική Σημείωση: 

Πλήρης εμπαιγμός των εργαζομένων!!!

Είναι φυσικό να μην μπορείς να καταλάβεις την κατάσταση που βρίσκονται όταν εσύ είσαι βολεμένος. Λυπάμαι αν ακούγονται σκληρά αυτά που γράφω αλλά σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν άνθρωποι που αύριο δεν θα έχουν δουλειά και δεν θα έχουν φαγητό για τα παιδιά τους. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να αποσυρθούν τα μέτρα και ίσως να μην μετράει καμία απόφαση δημοτικού συμβουλίου, όμως μια ιδέα συμπαράστασης δεν βλάπτει.

Αυτές οι ώρες είναι δύσκολες για όλους γι’ αυτό πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και οχι ο παρορμητισμός.

Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας …

 

Λένα Μαρκή

.video 1


.

2ο video