Το αλλαλούμ των πινακίδων στην Αγία Παρασκευή

Πόσες φορές δεν θαυμάσαμε παρόμοιες φωτογραφίες από την Ελλάδα; Να που ήρθε και η ώρα της Αγίας Παρασκευής. Η υπερβολή στο μεγαλείο της!

Δύο- δύο τα “stop” γιατί σου λέει μη τυχόν και δεν πάρουμε είδηση το ένα, που θα πάει θα πέσουμε πάνω στο δεύτερο … Και φυσικά για να νομίζουμε ότι είμαστε και Ευρωπαίοι τηρήθηκε το αγγλικό σύστημα και τοποθετήθηκαν στ’ αριστερά του δρόμου. Από την άλλη πάλι ίσως τα σήματα να είναι για τους πεζούς ώστε να μην πέσουν πάνω στο δέντρο, ενω έτσι αναγκαστικά θα κατέβουν στο δρόμο  για να περάσουν το σημείο (;).

Εδώ τα απαγορευτικά εις τριπλούν. Τα δύο μαζί απαγορεύουν να οδηγήσετε προς το οίκημα για το καλό σας! Το τρίτο πιθανόν είναι το σωστό αλλά βλέπει προς λάθος κατεύθυνση…

Αποτέλεσμα; Τριπλή προστασία για το καλό μας!!!

(Ο δρόμος στα δεξιά είναι η Λεωφ. Μεσογείων στην περιοχή του Σταυρού με κατεύθυνση των οχημάτων προς το σημείο που βρισκόμαστε. Οπότε ο οδηγός βλέπει την πίσω πλευρά των πινακίδων).
.


Μάλλον ήταν οι τελευταίες πινακίδες, περίσσευαν και  μερικές και κάποιοι σκέφτηκαν: δεν τις βάζουμε όλες μαζί να μην νοιώθουν μοναξιά;

Και ευτυχώς που υπάρχει διπλή απαγορευτική για στροφή αριστερά γιατί διαφορετικά θα καταλήγαμε στις υπογειοποιημένες λωρίδες της λεωφόρου … !!!

Μέχρι και αυτές έχασαν το χρώμα τους από τη ντροπή.

 Και μετά σου λένε ότι ο Έλληνας δεν σέβεται τις πινακίδες! (;)