Ψευδείς ανακοινώσεις για το σφράγισμα των γραφείων προσωπικού & πρωτοκόλλου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

.

Ψευδής είναι  η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλου που δημοσιεύεται στο http://www.tovima.gr/society/article/?aid=483462 αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο για δήθεν σφράγισμα των γραφείων προσωπικού και πρωτοκόλλου ορισμένων Δήμων στο νομό Αττικής, όσον αφορά τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Εμείς επικοινωνήσαμε με υπεύθυνους των γραφείων και του συλλόγου εργαζομένων  και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

———————————————————————————–

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις για τη λίστα με υπαλλήλους προς διαθεσιμότητα
Οι δήμαρχοι αρνούνται να δώσουν καταλόγους
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  08:21 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  17:32

Με το «σφράγισμα» των γραφείων προσωπικού και πρωτοκόλλου απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΕ στην απόφαση υπαγωγής υπαλλήλων σε καθεστώς διαθεσιμότητας, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα είναι προάγγελος απολύσεων, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις από το υπουργείο.

Συγκεκριμένα, «σφραγίστηκαν» τα γραφεία προσωπικού και πρωτοκόλλου. Όπως σημειώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος, σε ό,τι αφορά στην Αττική, έχουν ήδη σφραγισθεί τα γραφεία στους δήμους Ελληνικού, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου, Ν. Σμύρνης, Βύρωνα, Υμηττού, Ν. Ιωνίας, Αιγάλεω, Αγίας Παρασκευής, Παλλήνης, Αρτέμιδος-Σπάτων.

Οι εργαζόμενοι έχουν καρφώσει στις εισόδους ξύλινες τάβλες, προκειμένου να μην πρωτοκολληθεί κανένα εισερχόμενο έγγραφο σχετικά με τις απολύσεις και να μην αποσταλούν στα αρμόδια υπουργεία καταστάσεις με τα ονόματα των εργαζομένων.