ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μιχάλης Γαβράς ανεξαρτητοποιείται!!!

Μόλις ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μιχάλης Γαβράς ότι δεν μπορεί πλέον να συμπλεύσει με την παράταξη “Μαζί για την Αγία Παρασκευή”.

Είναι από καιρό γνωστό ότι είχε ζητήσει το άνοιγμα της παράταξης, πράγμα που δεν έγινε μέχρι τώρα.

Εντύπωση βέβαια μας έκανε και η απουσία του από την συνάντηση – απολογισμό της παράταξης προ ημερών και φυσικά σχολιάστηκε ευρέως.

Αμέσως πήρε το λόγο ο κ. Γιαννακόπουλος και  αναφέρθηκε στην προσφορά του κ. Γαβρά, του ευχήθηκε καλή επιτυχία, είπε ότι δικαιούται ο κ. Γαβράς να έχει παραπάνω όνειρα και φιλοδοξίες (από δημοτικός σύμβουλος) και πως αν είχε υπομονή θα μπορούσαν να έχουν ικανοποιηθεί και μέσα στην παράταξη.

Ακολουθεί η ακριβής δήλωση του κ. Μιχάλη Γαβρά όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. απόψε (5/12/2012)

 

Αγία Παρασκευή 5.12.2012

Εδώ και δυο χρόνια, μετά την ήττα μας στις εκλογές, έχω καταθέσει στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Ομάδας, στις εσωτερικές «διαδικασίες» της παράταξης, αλλά και δημόσια στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που μπορεί να ανατρέξει όποιος θέλει, ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση για την επανατοποθέτηση των πολιτικών στόχων της παράταξης σε σχέση με την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, ανέπτυξα οργανωτική πρόταση για την αναδιάταξη και την ανασυγκρότησή της.

Στόχος, αφ’ ενός μεν η μετεξέλιξη της παράταξης  σύμφωνα με τις νέες αντιλήψεις, που διαπερνούν την σημερινή κοινωνία για τον ρόλο και τον λόγο ύπαρξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και

Αφ’ ετέρου η αποκατάσταση της τραυματισμένης σχέσης μας με τις κοινωνικές ομάδες που διαχρονικά μας στήριζαν.

Οι διαφορές που έχουν καταγραφεί σε όλα αυτά με τις απόψεις της ηγεσίας της παράταξης και της Δημοτικής Ομάδας «Μαζί για την Αγία Παρασκευή», έχουν αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και δεν μου επιτρέπουν πλέον την συμπόρευση με τη σημερινή της δομή και την σημερινή της λειτουργία.

Για την απόφασή μου αυτή ήδη έχω ενημερώσει την Δημοτική Ομάδα.

Από την θέση του δημοτικού συμβούλου στην αντιπολίτευση, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν οι δημότες με συνέπεια, όπως κάνω αυτά τα δυο χρόνια.

Μιχάλης Γαβράς

Δημοτικός Σύμβουλος