ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Κόβουν δέντρα στην οδό Κυκλάδων!

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στην περιοχή του Τσακού σήμερα το πρωί. Εδοποιηθήκαμε από την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα τον κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο καθώς και τον κ. Σαββίδη πρόεδρο του Συλλόγου Τσακού ότι στην οδό Κυκλάδων εν ονόματι της ανάπλασης, κόβουν δέντρα!!!!!!!!!!!!!!!

Σπεύσαμε λοιπόν και διαπιστώσαμε ότι ήταν όλα αληθινά. Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν είναι απείρου κάλους. Παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου  κόβονταν ελιές που βρίσκονταν χρόνια στα πεζοδρόμια του Τσακού. Ο κ. Γιαννακόπουλος κάλεσε την αστυνομία, ο κ. Σαββίδης αγωνιζόνταν να σταματήσει την κοπή, παρών και ο κ. Κρητικίδης και σύντομα κατέφθασε και ο κ. Σταθόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι υπάλληλος του εργολάβου κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Σαββίδη και του φωτογράφου μας, απειλώντας τους παρουσία όλων!

Σε ερώτηση προς τους εργάτες από τον  κ. Γιαννακόπουλο για την άδεια και τα σχέδια βάση των οποίων κινούνταν το συνεργείο, αυτοί αδυνατούσαν να τα παρουσιάσουν!

Αποτέλεσμα η αστυνομία που έφτασε στο σημείο να συλλάβει με την αυτόφωρη διαδικασία τον εργολάβο και να τον οδηγήσει στο τμήμα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την συζήτηση που έγινε για το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Μήπως τελικά να κρατήσουμε τις σπασμένες πλάκες και τα στραβά πεζοδρόμια προκειμένου να μην κοπούν άλλα δέντρα; Μήπως το τίμημα είναι μεγάλο για την ανάπλαση των πεζοδρομίων;

Δημοσιεύουμε φωτογραφίες για του λόγου το αληθές …

  Το δέντρο είναι ακόμα όρθιο …

όχι όμως για πολύ …


Ένα από τα δέντρα που σκοπεύουν να κόψουν. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε: Σας χαρίζω το πάρκιν αφήστε μου το ΔΕΝΤΡΟ …