Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής βραβεύτηκε στη φιλανθρωπική Συναυλία Ζωής & Ελπίδας για τα Παιδιά

 

Μεγάλη Συναυλία Ζωής & Ελπίδας για τα Παιδιά πραγματοποίησε στις 11 Δεκεμβρίου 2012 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τη συμμετοχή 21 νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και με ιδιαίτερες ικανότητες παιδιά που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός.
Συμμετείχαν η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» και  η Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΤΡΟΝ».
Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Γεροστάθης.
Η συναυλία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α).

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι Δήμαρχοι που συμμετείχαν στη δράση: “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ”. Μεταξύ αυτών βραβεύτηκε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς για την προσφορά του Δήμου μας στην δράση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής κινητοποιήθηκε δυναμικά, συμμετέχοντας στη δράση: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» ,που διοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και κάλεσε τους πολίτες να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που είτε προέρχονταν από το προσωπικό τους φαρμακείο και δεν είχαν λήξει είτε ήταν αγορασμένα από Φαρμακείο ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Και σε αυτή τη κινητοποίηση η συμμετοχή των πολιτών της Αγίας Παρασκευής ήταν αθρόα. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 8 μεγάλες σακούλες φαρμάκων και υγειονομικού υλικού οι οποίες παρουσία και του Προέδρου του ΙΣΑ κ. Γιώργου Πατούλη, παραδόθηκαν σε ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής».

Η συμμετοχή του κόσμου στη συναυλία ήταν πολύ μεγάλη. Από το Δήμο της Αγίας Παρασκευής συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βουτσινάς, η αντιδήμαρχος κ. Μουχτούρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ε. Κωνσταντακόπουλος, κ. Β. Σάρκουλας (πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ),  κ. Ε. Καψοκεφάλου (πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ) και  κ. Μ. Δημητρίου, ο κ. Παπασπύρος μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ και η κ. Σπυριδάκη μέλος του ΔΣ των ΠΑΙΣΔΑΠ.