Εκδήλωση για τον Νίκο Γκάτσο από τους Αρκάδες με την συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά

Το αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος διάλεξαν οι Αρκάδες της Αγ. Παρασκευής για να τιμήσουν τον Νίκο Γκάτσο στις 17 Δεκεμβρίου του 2012.

20 χρόνια χωρίς τον Ν. Γκάτσο λοιπόν και όπως λέει και ο τίτλος της εκδήλωσης: ” Όλα κύριε Νίκο είναι εδώ όπως τα άφησες εσύ κι όπως τα ξέρεις” . Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμό από την πρόεδρο του Συλλόγου Αρκάδων κ.  Σούλη  Σταθοπούλου και  την πρόεδρο του Συνδέσμου των εν Αθήναις Ασεατών κ. Μαρία Φράγκου. Η καθηγήτρια νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθηνά Δημοπούλου μίλησε με θέμα “‘Ενας αιώνας Γκάτσος” και ακολούθησε προβολή video με συνεντεύξεις γνωστών ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών για τον ποιητή και άνθρωπο Νίκο Γκάτσο καθώς και συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά.

Γέμισε το αμφιθέατρο από πολίτες της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο. Ανάμεσά τους ήταν ο πρόεδρος του ΕΚΕΦΕ κ. Κανελλόπουλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιδέρης, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κωστόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Αγ. Παρασκευή” κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Νίκη για την Αγ. Παρασκευή” κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδ/χος κ. Τίμος Κωστόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, Διονύσης Λέκκας, Γεράσιμος Βλάχος, Μιχάλης Γαβράς και Μαργαρίτα Δημητρίου, ο πρόεδρος του συλλόγου Κοντοπεύκου κ. Ματσούκας, ο πρόεδρος των Κρητών κ. Βαλυράκης, εκπρόσωπος του συλλόγου Τσακού κ. Μπεθάνης, ο πρόεδρος της ΚΑΠ κ. Κονταξής, η πρόεδρος των Αρκάδων Χαλανδρίου κ. Α. Βυτινάρου, η πρόεδρος Αρκάδων Βριλησίων κ. Ν. Ιωαννίδου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αρκάδων κ. Ζαραφέτας, η πρόεδρος μελών ΚΑΠΗ κ. Α. Γαϊτάνου, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας κ. Βεντήρης, η κ. Μαλούχου πρόεδρος του Σπιτιού της Ευρώπης, η Διευθύντρια του 5ου δημοτικού σχολείου Αγ. Παρασκευής κ. Χ. Μπούτα, και ο Διευθυντής του 9ου δημοτικού σχολείου κ. Κ. Σουήδας.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από την “Ελευθεροτυπία” με τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Γκιώνη, τη “Γοτρυνία” με τον κ. Κώστα Καλύβα και τοπικά απο την ιστοσελίδα μας AgiaParaskevi-images.