Η μεγάλη ανατροπή των κορασίδων της ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

 

Στο κλειστό γήπεδο της Γκράβας οι κορασίδες της ΑΕΑΠ έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στον αγώνα βόλλευ με την ομάδα της ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ-1.

Χάνοντας  τα 2 πρώτα σετ  δεν έσκυψαν το κεφάλι αλλά κατάφεραν και γύρισαν τον αγώνα υπέρ τους κερδίζοντας τα επόμενα 2 σετ  και φτάνοντας στο ταϊ μπρέικ όπου και έδωσαν τη χαριστική βολή στις γηπεδούχους. Σαν λιονταρίνες πάλεψαν απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο.

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ-1 – ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ      2-3

Τα σετ:     25-21,  25-15,  13-25,  20-25  και  12-15.

Σύμμαχός τους οι γονείς  και οι φίλοι που ακολούθησαν για μια ακόμα φορά την ομάδα των κορασιδών και έβαλαν «φωτιά» στην κερκίδα με τα συνθήματα και τα χειροκροτήματα στις δύσκολες στιγμές αλλά και στις νικηφόρες  φάσεις.

Στο τιμόνι της ομάδας ο βοηθός προπονητή κ. Σπύρος Τσέρτος που έδινε τις κατάλληλες κατευθύνσεις και οδήγησε την Αγία Παρασκευή στη νίκη. (Ο προπονητής κ. Γιάννης Παύλου απουσίαζε αναγκαστικά λόγω του παράλληλου αγώνα των παίδων με τον Πανελλήνιο ΓΣ).

Παίκτριες:  Κουκλαμάνη Αναστασία (αρχηγός), Γιαννοπούλου Ναταλία(λ), Αθανασοπούλου Έλενα, Γκιζιώτη Ειρήνη, Μαρούτση Φίλια, Αποστολοπούλου Βιβιάνα, Παραμανίδη Βούλα, Μάλαη Κλέα, Αγγελή Αριάννα, Γκίκα Νεφέλη, Αντωνελάκη Αντριάνα, Λάζαρη Μαρίνα.

———————————————————————————————————————————

 

Οι παίδες της ΑΕΑΠ πάλεψαν μεν, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΓΣ  χάνοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.

Έγινε ένας πολύ δυνατός αγώνας με «γεμάτα» σετ για την 3η αγωνιστική της Β΄φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος  παίδων. Η ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της και τίποτα δεν τελείωσε.Εξάλλου οι παίδες τις ΑΕΑΠ μας έχουν συνηθίσει σε καλά αποτελέσματα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ – ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ        3-0

Τα σετ:   25-23,   25-23   και  25-21