Ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ τους μάζεψε όλους για την κοπή της βασιλόπιτας

Η “Ταβέρνα του Φωτογράφου” στην Παιανία γέμισε με αθλητές, τις οικογένειές τους και παράγοντες του αθλητικού σωματείου της Αγίας Παρασκευής ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ. Αιτία ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου.

Κατάμεστη η αίθουσα (πάνω από 400 άτομα), η βασιλόπιτα στολισμένη με το σήμα του συλλόγου και η ορχήστρα έτοιμη να φτιάξει το κέφι και να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ κ.  Σίμος Αντωνίου κατά την ομιλία του ζήτησε από τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά κάποιες ώρες ακόμα στο γυμναστήριο για να προπονούνται οι ομάδες και εκείνος αποκρίθηκε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει και να δοθούν κάποιες ώρες. Επίσης  ο πρόεδρος ευχαρίστησε και τον κ. Γιαννακόπουλο γιατί επί δημαρχίας του δημιουργήθηκε ο σύλλογος.

Καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες στο σύλλογο ευχήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας. Παρόντες ήταν η αντιδήμαρχος κ. Παπαδοπούλου, η δημοτική σύμβουλος κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, ο υπεύθυνος Ακαδημιών ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Μαραγκός, ο Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης κ. Σελημας Γιάννης και ο κ. Αυγουστίνος Κάτσαρης.

.