“Ευχαριστημένος με τον απολογισμό του τίποτα” διευκρινίζουν οι “ΜΑΖΙ”

Τη γνωστή ηττοπαθή του επιθετικότητα έβγαλε χθες για πολλοστή φορά ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς που προφανώς δεν άντεξε την κριτική της αντιπολίτευσης στα όσα εισηγήθηκε αλλά ούτε των δημοτών και των φορέων που τόσο χαριτωμένα συνήθιζε να αποκαλεί εργοδότες του.

Ο κος δήμαρχος παρουσίασε το μαύρο άσπρο οικειοποιούμενος τεχνικά έργα που:

– ξεκίνησαν από περασμένες διοικήσεις όπως το 12ο νηπιαγωγείο στην Ψαρών (απαλλοτριώθηκε το 2002 από εμάς, το έτρεξε η διοίκηση Σιδέρη και δημοπρατήθηκε από εμάς το 2009) και συνέβη να παραδοθεί στη θητεία του

– σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό επί των ημερών μας όπως η ανάπλαση της Βενιζέλου της οποίας την τελική φάση δεν ξεκινούσε ενώ ήταν όλα έτοιμα αλλά καθυστέρησε για να τη συνδέσει με το όνομά του και την οποία παρανόμως σταμάτησε για να την εντάξει στο ΕΣΠΑ ή η βιοκλιματική ανάπλαση του Τσακού που πεισματικά δε δεχόταν να τη συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό του 2011 ενώ ήταν έτοιμα τα πάντα.

– αποτέλεσαν το επιστέγασμα και την επιβράβευση κοινών αγώνων με τοπικούς Συλλόγους όπως η Αναγέννηση για την πεζογέφυρα Γελαδάκη

και τα παρουσιάζει ως δικά του προσωπικά στοιχήματα που έθεσε και κέρδισε.

Επίσης απολόγισε ανύπαρκτα έργα όπως τη μη λύση, που ετοιμάζει για την αγίου Ιωάννου στέλνοντας το λογαριασμό στους δημότες για μια ανάπλαση που ουσιαστικά θα είναι στρώσιμο ασφάλτου και αλλαγή πλακών, τη στιγμή που εμείς είχαμε χρηματοδότηση για ένα έργο με όραμα, με φυσιογνωμία που ένωνε τις δύο πλατείας δημιουργώντας ένα κέντρο πόλης αλλά δίχως κανένα ενδοιασμό πέταξε στα σκουπίδια.

Στα οικονομικά κατάφερε να μας τρελάνει όλους λέγοντας για άλλη μια φορά τα δικά του φανταστικά νούμερα που παρέλαβε και διαψεύδοντας τον εαυτό του λίγο παρακάτω ομολογώντας την πολύ καλή θέση της Αγίας Παρασκευής στην πρώτη πεντάδα των οικονομικά πράσινων δήμων.

Η εισήγησή του από την αρχή ως το τέλος θα μείνει στην ιστορία ως ένα μνημείο του τίποτε. Το πιο επικίνδυνο όμως είναι πως ο δήμαρχος είναι ευχαριστημένος με το τίποτε που απολόγισε.

Επειδή όμως το μαύρο ποτέ δεν μπορεί να γίνει άσπρο, επειδή ακόμη κι οι δικοί του σύμβουλοι απέφυγαν να καθίσουν στα έδρανα, επειδή δεν αντέχει άλλο η πόλη την οπισθοδρόμηση δίχως αντίσταση και αγώνα, καλούμαστε όλοι μαζί να εργαστούμε για την ανατροπή αυτής της πραγματικότητας το 2014.

ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή