Δηλωθείσα διαμονή τη “ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ” ο υπερήλικας

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση έκανε στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, η άρνηση της Δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου να επιτρέψει την ταφή υπερήλικα μοναχικού γέροντα 103 ετών που διαβιούσε για πολλά χρόνια στη «Στέγη Γερόντων» της Αρχιεπισκοπής στην οδού Ηπείρου.

Τα έγγραφα που συνοδεύουν την ανακοίνωσή μας αποδεικνύουν ότι ο θανών, όχι μόνο είχε δελτίο ταυτότητας με εκδούσα αρχή την Τοπική Αστυνομία της πόλης, αλλά και ότι λάμβανε σύνταξη από το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, στη διεύθυνση Ηπείρου 15, και είχε, επίσης, ως μόνιμη κατοικία, την ίδια διεύθυνση στη βεβαίωση ΑΜΚΑ.

Καταρρίπτεται έτσι το ψευδές επιχείρημα περί μη κατοίκου Αγίας Παρασκευής. Η στενότητα του Νεκροταφείου της πόλης μας, στενότητα που οφείλεται σε ολιγωρία και της σημερινής Δημοτικής αρχής, δεν έπρεπε να οδηγήσει σε ανάλγητη συμπεριφορά.

07/02/13

Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»

Σημείωση AgiaParaskevi images: Καλώς νομίζω ο Δήμαρχος δεν έδωσε τάφο για τον υπερήλικα μιας και δεν ήταν Δημότης Αγίας Παρασκευής όπως φαίνεται και από τα μητρωα,  όπου  εμφανίζεται μόλις απο τον Μάρτιο του 2012.

.