Έδωσε ανάσα χαράς ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Κοντοπεύκου

3-3-2013

Τα πιο σημαντικά πράγματα δεν είναι πράγματα!

Είναι το κέφι, η χαρά, η διασκέδαση, το φαγητό, ο χορός … Κι ο αποκριάτικος χορός που οργάνωσε ο Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων τα είχε όλα και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση.

Όλα ρεφενέ σαν τον παλιό καλό καιρό, λίγο κρασί ο ένας, ένα μεζέ ο άλλος, δυο τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο  και έτοιμη η παρέα. Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου και γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού σχολείου. Παρόλο που παρευρέθηκαν αρκετοί Δημοτικοί παράγοντες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ματσούκας παίρνοντας το λόγο είπε πως δεν είναι ώρα για κουβέντες αλλά για γλέντι.

Την ορχήστρα αποτελούσαν οι Κώστας Δουμουλιάκας (μπουζούκι), η Αντιγόνη Μπούνα (τραγούδι-κιθάρα) και ο Δημήτρης Γκίνης (ακορντεόν).

Εκεί είδαμε τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον επικεφαλή των “ΜΑΖΙ” Βασίλη Γιαννακόπουλο, την Αντιδ/χο κ. Παπαδοπούλου, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Ησαΐα, κ. Γαβρά και κ. Καζάκο, την πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Αύρα Μπασακίδου, τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ κ. Καράμπελα, τον πρόεδρο των Αρκάδων κ. Λογοθέτη και τον Γιάννη Αρβανιτάκη από την επιτροπή ανέγερσης του ΙΝ Αγ. Αναργύρων.

(Σημείωση: καλό θα ήταν να συμμετέχουμε όλοι, με τον τρόπο του ο καθένας, στις εκδηλώσεις της πόλης μας και όχι να αφήνουμε τους λίγους να κάνουν τη δουλειά και να καρπωνόμαστε τους κόπους τους.)