Δυο χρόνια γεμάτα επιτυχίες για την ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (2011 – 2013)

Για δεύτερη χρονιά η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) συνεχίζει μια πορεία αγωνιστικής δύναμης, επιτυχιών και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. Το σωματείο της Αγίας Παρασκευής τα δυο τελευταία χρόνια με τον Γιάννη Παύλου στο προπονητικό τιμόνι παρουσιάζει ένα νέο αθλητικό πρόσωπο με τη δημιουργία ομάδων ικανών να αντιμετωπίσουν και να κερδίσουν αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλλευ της ΕΣΠΑΑΑ και να διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις. Πειθαρχία, σκληρή προπόνηση αλλά και ενθάρρυνση και επιβράβευση των προσπαθειών είναι τα συστατικά που χρησιμοποιεί ο κ. Παύλου και δημιουργεί αξιόμαχες ομάδες. Βασιζόμενος στην πείρα αρκετών χρόνων στο άθλημα αναδεικνύει μέσα από τις ακαδημίες του σωματείου, τα αυριανά ταλέντα που θα στελεχώσουν τις μελλοντικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών της Αθλητικής Ένωσης. Τα λόγια είναι περιττά, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Βοηθός του κ. Παύλου,  ο Σπύρος Τσέρτος που κάνει φέτος τα πρώτα του προπονητικά βήματα και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Όμως ο πιο σημαντικός και καθοριστικός παράγοντας της ανοδικής πορείας και των επιτυχιών είναι οι ίδιοι οι νεαροί πρωταγωνιστές. Είναι τα κορίτσια και τα αγόρια που αγωνίζονται με τα κίτρινα και μπλε χρώματα. Είναι τα παιδιά αυτά που αγαπούν τον αθλητισμό και επέλεξαν τον υγιή δρόμο ανάπτυξης, αποφεύγοντας έτσι τις κακοτοπιές. Αυτοί βάζουν τη δύναμη ψυχής που χρειάζεται για να παρθούν τα τρόπαια.

 

Τρανή απόδειξη της σωστής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές της ΑΕΑΠ είναι το κάλεσμα στα ΚΛΙΜΑΚΙΑ, τεσσάρων αθλητών. Οι βολλεϊμπολίστες Νίκος Παύλου, Γιώργος Μαρούτσης, Αποστόλης Παππάς και Δημήτρης Ηλιόπουλος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε  πιο ψηλά επίπεδα και ευχόμαστε κάποια στιγμή στο μέλλον να τους καμαρώσουμε και στην Εθνική.

.

Από αριστερά: Αθανάσιος Δημακόπουλος (αντιπρόεδρος του Δ.Σ.), Γιάννης Παύλου (προπονητής), Νίκος Παύλου, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Αποστόλης Παππάς, Γιώργος Μαρούτσης, Σπύρος Τσέρτος (βοηθός προπονητή).

 *****************************************

Οι  υποδομές της ΑΕΑΠ αποτελούνται από τις Ακαδημίες, τις Παγκορασίδες & τους Παμπαίδες, τις Κορασίδες & τους Παίδες.  

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:

Οι Ακαδημίες αποτελούν το φυτώριο των ομάδων και υποδέχονται αγόρια και κορίτσια έως 12 ετών, σε 2 τμήματα: 1η – 4η Δημοτικού και 5η & 6η Δημοτικού. Αποτελούν τον πυρήνα των υποδομών και τη βάση για την ανάδειξη αθλητών και αθλητριών, στους οποίους θα στηριχτούν οι ομάδες των Γυναικών και των Ανδρών της ΑΕΑΠ.

 

Τις Ακαδημίες για τη χρονιά 2012-2013 αποτελούν οι: Δήμητρα Μαργαριτίδη, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Λυδία Παπαδοπούλου, Ελπίδα Καλικαντζαράκη, Μαριάννα Αλεξάκη, Μαρία Μπρικοπούλου Μυρτώ Σταυροπούλου, Χαρά Γλύκου, Μάρα Γιαννακούδη, Σύλια Γιαννακούδη, Στέλλα Βοσνακίδου, Σοφιάννα Καρλατήρα, Δήμητρα Νικολάου, Βασιλική Σταθουλοπούλου, Εμμανουέλα Παπαδημητρίου, Φανή Μιναρετζή, Αθηνά Μαρινοπούλου, Δάφνη Μαρινοπούλου, Δήμητρα Τσιγκουνάκη, Ελεονόρα Δημητρίου, Ειρήνη Σπυριδοπούλου, Χαρά Σπυριδοπούλου, Ειρήνη Καλικαντζαράκη, Μαρία-Αλίκη Καραναγνωστή, Ελένη Κιτρομιλύδη, Αριάδνη Βλαζάκη, Δανάη Μπαρούνη, Μελίνα Καμινάρη, Πελαγία Τριχάκη, Μελίνα Σταθοπούλου, Νικολέτα Μαγουλά, Ιωάννα Φραγκουδάκη, Παυλίνα Καρλατήρα, Στέλλα Πιτταρά.

 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

Το 2011-2012 οι παγκορασίδες κατέλαβαν την 7η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, φέτος το 2012-2013,  παίζοντας στην Α΄φάση του πρωταθλήματος, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας έναν αγώνα λιγότερο αφού η αναμέτρηση με τον ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 αναβλήθηκε. Πέραν του χαμένου πρώτου αγώνα με το Χολαργό (απουσίαζαν δύο βασικές παίκτριες λόγω τραυματισμού) συνέχισαν με ένα σερί πέντε νικών.

Ο επόμενος αγώνας την Κυριακή 21/4/2013 αποτελεί ντέρμπυ για την πόλη, μιας και θα συναντήσουν τον ΑΟ Πήγασο, την άλλη Αγιοπαρασκευιώτικη ομάδα.

.

Από αριστερά  Όρθιοι/ες :  Παύλου Γιάννης (προπονητής), Θωμοπούλου Νικολέτα, Μάνθου Αναστασία, Παπανικολάκη Νέλη, Αγγελή Αριάννα, Μωραΐτη Αγγελική, Γκίκα Νεφέλη, Παραμανίδη Βούλα, Αντωνελάκη Αντριάνα (αρχηγός), Τσέρτος Σπύρος (βοηθός προπονητή). Καθιστές: Χανδανου Δάφνη, Παπανικολάου Μαρία, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Καραλά Δέσποινα, Σγουμποπούλου Ιωάννα, Μαλανδράκη Ιωάννα, Παπανικολάου Αναστασία.

 

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

Οι παμπαίδες το 2011-2012 έφτασαν στο Final-4  όπου κατέλαβαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Το 2012-2013 τους βρίσκει να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ομάδα του Βύρωνα έχοντας 7 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Συνεχίζουν αήττητοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ ΑΣ -1 την Πέμπτη 25/4/13 στο κλειστό της Νότου.

.

Από αριστερά  Όρθιοι : Παύλου Γιάννης (προπονητής), Δημακόπουλος Αθανάσιος (αντιπρόεδρος του Δ.Σ.), Τραντάς Νίκος, Νικόλαρος Ανδρέας, Παύλου Νίκος (αρχηγός), Ηλιόπουλος Δημήτρης, Παππάς Αποστόλης, Μαρούτσης Γιώργος, Τσέρτος Σπύρος (βοηθός προπονητή). Καθιστοί:  Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Τραντάς Χάρης, Σπανόπουλος Ανδρόνικος, Αποστολόπουλος Νίκος, Αρβανίτης Οδυσσέας, Λαφάρας Αναστάσης.

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

Την περίοδο 2012-2013, παρόλο που πάλεψαν, η Α΄φάση του πρωταθλήματος βρίσκει τις κορασίδες στην 5η βαθμολογική θέση και τις οδηγεί στην Β΄φάση, στο γκρούπ για τις θέσεις 25-35, όπου έρχονται στην 6η θέση του γκρουπ.

.

 Από αριστερά  Όρθιοι/ες:  Παύλου Γιάννης (προπονητής), Αποστολοπούλου Βιβιάνα, Μάλαη Κλέα, Κουκλαμάνη Αναστασία (αρχηγός),  Αθανασοπούλου Έλενα , Μαρούτση Φίλια, Γκιζιώτη Ειρήνη, Τσέρτος Σπύρος (βοηθός προπονητή). Καθιστές:  Γκίκα Νεφέλη, Αγγελή Αριάννα, Γιαννοπούλου Ναταλία(λ), Αντωνελάκη Αντριάνα, Παραμανίδη Βούλα, Λάζαρη Μαρίνα.

 

ΠΑΙΔΕΣ:

Οι παίδες την περίοδο 2012-2013 αφού ολοκλήρωσαν την Α’ φάση του πρωταθλήματος στη 2η θέση της βαθμολογίας, κατέκτησαν με τη λήξη του πρωταθλήματος την 7η θέση.

Την ομάδα αποτελούν οι: Παύλου Νίκος (αρχηγός), Βεζυράκης Αλέξανδρος, Ηλιόπουλος Δημήτρης, Τραντάς Νίκος, Μαρούτσης Γιώργος, Ψύλλας Κων/νος, Νικόλαρος Αντρέας, Παππάς Αποστόλης, Βεζυράκης Σπύρος, Κολοβός Φίλιππος.

.