Υπερηφάνεια για το “αύριο” της ΚΑΠ !!!

 

Τεράστια υπερηφάνεια, απέραντος θαυμασμός, ανείπωτη χαρά…! Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που μας χάρισε η ΣΠΟΥΔΑΙΑ αυτή ομάδα, το Εφηβικό Α’ της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, η οποία έπειτα από μία χρονιά όνειρο και ένα φανταστικό ταξίδι πανηγύρισε την ΑΝΟΔΟ στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ της ΕΣΚΑ/EOK για πρώτη φορά στην ιστορία της !!!

Αυτή η τρομερή ΠΑΡΕΑ, αυτή η εκπληκτική ΟΜΑΔΑ, ναι Ο-Μ-Α-Δ-Α με όλα τα γράμματα κεφαλαία, που δημιούργησε ο Γιάννης Θεολογίτης και που για να τα λέμε όλα σε μεγάλο βαθμό “κληρονόμησε” από τον προπονητή του Παιδικού Τμήματος της ΚΑΠ Μπάμπη Τσιαντή, κατάφερε να μας κάνει όλους υπερήφανους με το κατόρθωμά της! Η “μελανόλευκη” αρμάδα, στον δικό της Τελικό με φόντο τη μεγάλη και πολυπόθητη ΑΝΟΔΟ στην Α’ Κατηγορία, έδειξε την ανωτερότητά της και κάνοντας… πάρτι απέναντι στον ΠΑΚ Χαλανδρίου “έγραψε” ΙΣΤΟΡΙΑ! Πραγματοποίησε συγκλονιστική, πέρα από κάθε προσδοκία για την κρισιμότητα του ματς, εμφάνιση και με το εμφατικό 63-45 απέδειξε ότι η θέση της είναι εκεί: ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑ/EOK !!!

Πρωταγωνιστές του θριάμβου; Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε ότι Πρωταγωνίστρια ήταν ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ, η Ο-Μ-Α-Δ-Α, από τους γονείς και τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής που βρέθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν δίπλα της, από την ψυχάρα τον Αργύραρο, μέχρι τη Διοίκηση, τους Εφόρους, τους Προπονητές και τους Παίκτες! ΟΛΟΙ !!!

Βέβαια, όσον αφορά στο μεγάλο Τελικό δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία ιδιαίτερη μνεία στον Παρασκευά Κριτσαντώνη, ο οποίος φύλαγε την καλύτερή τους εμφάνιση για το κρισιμότερο ματς! Ενώ οι Ρεπούσκος (16π.) και Λαμπρόπουλος (14π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ΚΑΠ.

Τη σπουδαία άνοδο αφιερώνουν φυσικά ΑΠΑΝΤΕΣ στον ΑΡΧΗΓΟ της ΚΑΠ Χρήστο Σβάρνα μιας και ο μεγάλος Τελικός ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΚΑΠ ως έφηβος (ελπίζουμε να τη φορέσει και ως άνδρας). Χαρακτηριστικές για το πόσο ΟΜΑΔΑ είναι αυτά τα παιδιά που έγιναν… ΑΝΔΡΕΣ είναι οι συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια έπειτα από τη νίκη και το επίτευγμα της ανόδου όπου μέσα στα… έξαλλα πανηγύρια με τις καθιερωμένες σαμπάνιες και τα… μπουγελώματα ο Χρήστος Σβάρνας -ο ΑΡΧΗΓΟΣ– σε κλίμα έντονης συγκίνησης άκουσε τους συμπαίκτες του, τους ΦΙΛΟΥΣ του, να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και να τον αποχαιρετούν φορώντας του τη φανέλα που έγραφε “ΑΝΟΔΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΚΑΠ 2013″…!

Και όπως λέει και ο κόουτς Θεολογίτης “αυτή είναι η δύναμη της ΠΑΡΕΑΣ και αυτό είναι το μεγάλο μυστικό, το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ΟΜΑΔΑΣ”…

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΠ…!!!