Με τον Γερουσιαστή Κρις Σπύρου συναντήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς & ο Αντ/ρχος κ. Κωστόπουλος

 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κύριο Τίμο Κωστόπουλο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιου Χαμσαιρ και Γερουσιαστή κύριο Κρις Σπύρου. Ο κύριος Κρις Σπύρου είναι ένας ιδιαίτερα ισχυρός παράγοντας της Ελληνικής Ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσωπικός φίλος του πρόεδρου Μπάρακ Ομπάμα, της Χιλαρυ και του Μπιλ Κλίντον. Είναι γνωστοί οι αγώνες του για την επανεγκαθίδρυση της Αγιάς Σοφιάς ως τόπος προσκυνήματος όλου του Χριστιανικού Κόσμου, καθώς και οι αγώνες που έχει δώσει υπέρ της πατρίδας μας για το Σκοπιανό.

 

Ο κύριος Σπύρου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τα έργα που γίνονται στην πόλη μας, για την Αγίου Ιωάννου, για την συνεργασία του Δήμου με το Αμερικανικό Κολλέγιο σε διάφορους τομείς και ήταν απόλυτα ενημερωμένος για τις φιλανθρωπικές δράσεις του Δήμου μας. Συμφωνήθηκε επίσης να υπάρξει συνεργασία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με τον Δήμο μας σε φιλανθρωπικές δράσεις καθώς και στην οργάνωση εκδηλώσεων.

Στην συνάντηση ήταν επίσης παρών και ο πατέρας του Αντιδημάρχου Οικονομικών και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών Ελλάδος κύριος Αλέξανδρος Κωστόπουλος. Είναι γνωστό ότι η οικογένεια του κύριου Αντιδήμαρχου συνδέεται με μια πολυετή και ζεστή φιλία με τον κύριο Κρις Σπύρου.