Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “ΗΜΙΧΡΟΝΟ” (διήμερο πολιτισμού της Αγ. Παρασκευής)

12/5/2013

Συνέχεια στο Διήμερο Πολιτισμού στην Αγία Παρασκευή με την Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “ΗΜΙΧΡΟΝΟ” στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, το Σάββατο 11/5/13 και την Κυριακή 12/5/13.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Δημήτρης Αντωνίτσης, Μαίρη Ζυγούρη, Νίκος Καναρέλης, Θεοδώρα Μαλάμου, Ντόρα Οικονόμου, Μαρία Παπαδημητρίου, Μίνως Πριναράκης και Αντωνάκης Χριστοδούλου.

Τα έργα παρουσίαζαν στους επισκέπτες αρχικά ο Παναγιώτης Πανούτσος Ταλκόβσκι -φοιτητής ΤΟΔΑ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου & ο έχων την επιμέλεια της όλης διοργάνωσης- και ακολούθως ο Αλέξιος Παπαζαχαρίας ιστορικός τέχνης.

Στην έκθεση συναντήσαμε τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, τον επικεφαλής της “ΝΙΚΗΣ” κ. Γιάννη Σταθόπουλο, την αντιδήμαρχο κα Ελευθερία Παπαδοπούλου, την πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κα Δήμητρα Πανουσοπούλου, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλη Σάρκουλα, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Γαβρά, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρο Παπασπύρο και μέλη των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Μην ξεχάσετε  σήμερα το απόγευμα τον αγώνα μπάσκετ ΚΑΠ VS ΑΕΚ

Είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, για την ενίσχυση του συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”. Να είμαστε όλοι εκεί.