Μεγάλη επιτυχία από το τμήμα ποδοσφαίρου 5Χ5 του ΠΗΓΑΣΟΥ

Tο μεσημέρι της Κυριακής 19/5/13  τελείωσε  το 1ο Youth Futsal Adidas Cup που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας.

Η τελική φάση του  1ΟΥ  ΥΟUΤΗ FUTSAL CUP έγινε στο κεντρικό  γήπεδο τένις στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.,   ένα καταπληκτικό χώρο που ήταν κατάλληλα διαμορφωμένος  και έδωσε περισσότερη αίγλη στο τουρνουα.
Ο Α.Ο. Πήγασος Αγίας Παρασκευής έλαβε μέρος με τρείς (3) ηλικιακές κατηγορίες
α) Projunior β) Junior και γ) Παμπαίδων.

Ενημερωτικά, η ομάδα των Projunior και η ομάδα των Παμπαίδων κατέκτησαν την πρώτη θέση, ενώ η ομάδα των junior την 4η θέση .
Ηταν ένα τριήμερο γεμάτο αγωνία, χαρές και λύπες… με τα ιδανικά του αθλητισμού  στο τέλος να θριαμβεύουν.

Θέλουμε να δώσουμε πολλά-πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την προσπάθειά τους, τις όμορφες ποδοσφαιρικές  στιγμέ που μας χάρισαν και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν  σε όλη τη διάρκεια του  ΤΟΥΡΝΟΥΑ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς, τους συγγενείςκαι τους φίλους των παιδιών μας,  για την ένθερμη συμπαράσταση  τη μαζική παρουσία τους, τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Αποδείξατε για μια ακόμα φορά ότι ο  ΠΗΓΑΣΟΣ είναι μια ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Τέλος επειδή τα μπράβο και ταα συγχαρητήρια ίσως είναι εύκολα και αυτονόητα για τις ομάδες των  ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ και  των  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ που κατάφεραν να σηκώσουν «τις  ΚΟΥΠΕΣ» ,τα περισσότερα ΜΠΡΑΒΟ ανήκουν  στην ομάδα των ΤΖΟΥΝΙΟΡ , που μετά από μια αήττητη πορεία στους ομίλους,  δεν πήραν αυτό που πιστεύουμε ότι τους άξιζε από κάποιες λεπτομέρειες  ή από κάποιες άτυχες στιγμές. Εξάλλου  και ο παράγοντας τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού.

Είμαστε όμως σίγουροι ότι η εμπειρίαθα τους κάνει πιο δυνατούς στο μέλλον.

Αξίζουν όμως και πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΗΓΑΣΟΥ  κο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΗ  και  κο ΓΙΑΝΝΗ  ΜΑΡΑΓΚΟ που με τη δική τους καθοδήγηση  έφτασαν  στην κορφή.

 

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΣΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΥ

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ