Προβάδισμα στη “Νίκη” δείχνει η δημοσκόπηση του AgiaParaskevi images

Πριν 5 μήνες ξεκινήσαμε μια ψηφοφορία  με στόχο την πρόθεση ψήφου στις δημοτικές εκλογές του 2014. Σκεπτόμενοι ότι από τον προσεχή Σεπτέβριο ο δρόμος προς την εκλογική αναμέτρηση θα αρχίσει να γίνεται πιο δύσκολος και πιο ενδιαφέρων, αποφασίσαμε να σας δώσουμε μια πρώτη εικόνα των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν απολύτως ασφαλής και αντικειμενική, ούτε εμείς μπορούσαμε να επέμβουμε, αλλά ούτε και κανείς άλλος. Τα αποτελέσματα που σας παρουσιάζουμε είναι οι δικές σας προτιμήσεις έως τις 15/6/2013.

Σε σύνολο 937 ψήφων παρακολουθούμε την παράταξη “Νίκη για την Αγία Παρασκευή” να έχει το προβάδισμα με 315 ψήφους και να ακολουθούν η “Αγία Παρασκευή η Πόλη μας” με 244, η “Μαζί για την Αγία Παρασκευή” με 109, η “Χρυσή Αυγή” με 63, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” με 59, η “Λαϊκή Συσπείρωση” με 29, η “Αγία Παρασκευή-Νέα εποχή, Αδέσμευτη νέα πόλη” με 27, ενώ βλέπουμε ένα σημαντικό ποσοστό να ψηφίζει το ενδεχόμενο κάποιας άλλης παράταξης και να συγκεντρώνει 91 ψήφους.

Η ψηφοφορία θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι τις εκλογές δίνοντας έτσι το δικαίωμα και στους υπόλοιπους δημότες να εκφράσουν την προτίμησή τους. Θα βρίσκεται πάντα στην αρχική σελίδα στην δεξιά στήλη.

 

(πατήστε στην εικόνα για καλύτερη απόδοση)