ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο στέλεχος στο πλευρό του Βασίλη Ζορμπά

Εν όψη των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς όπως μαθαίνουμε δεν κάθεται άπραγος. Συνεχίζει τη στελέχωση της παράταξης με νέα μέλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που διαθέτουμε, στην ομάδα που θα οδηγήσει στις εκλογές εντάχθηκε ένας αξιόλογος νέος, ο οποίος ήδη ασχολείται με τα κοινά ως τομεάρχης της Β4 Νο.ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Συμπολίτης μας με λαμπρό μέλλον και όρεξη για δουλειά.

Πρόκειται για τον 28χρονο κ. Χρήστο Μπίτο που το τελευταίο διάστημα συναντάμε συχνά σε τοπικές εκδηλώσεις στο πλευρό του Δημάρχου.

 

Ο κ. Μπίτος σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών και γνωρίζει Αγγλικά & Γαλλικά.

Είναι άτομο δραστήριο, με νέες ιδέες και θέληση να προσφέρει στους συνδημότες του και να βοηθήσει την πόλη στην οποία ζει. Είναι ειλικρινής και ευθύς στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις οποιεσδήποτε καταστάσεις.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει ικανή εργασιακή εμπειρία. Εργάστηκε στο Υπουργείο Εργασίας & Απασχόλησης στο γραφείο του Υπουργού (Διοικητική Υποστήριξη, Οργάνωση  γραφείου, Επικοινωνία-Δημόσιες Σχέσεις), στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων επιχείρησης Café-Restaurant και στον Όμιλο «CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» ως Υπεύθυνος στο τμήμα Παραλαβών.