Προπονητής και παίκτριες αλλάζουν στρατόπεδο στο Βόλεϊ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Παύλου ανακοίνωσε πρόσφατα η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής . Το σωματείο του βόλεϊ με μια λυτή ανακοίνωση ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες του τα 3 χρόνια που κράτησε η συνεργασία τους.

Στο διάστημα αυτό ο κ. Παύλου πέτυχε να οργανώσει τις υποδομές της ΑΕ Αγ. Παρασκευής με τον καλύτερο τρόπο, παρά τις όποιες αντιξοότητες υπήρξαν,  και έφτιαξε δυνατές ομάδες, με παράδειγμα αυτή των αγοριών που κατάφεραν να πάρουν την τρίτη θέση στο FINAL FOUR του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ. Αλλά και οι ομάδες των κοριτσιών δεν τα πήγαν άσχημα, αντίθετα είχαν πολλές επιτυχίες και κατάφεραν να εδραιώσουν το όνομα του αθλητικού σωματείου σ’ αυτά των δυνατών ομάδων του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Ο κ. Παύλου δεν θα μείνει άπραγος στη συνέχεια. Το έτερο αθλητικό σωματείο βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής θα έχει την τιμή και τη χαρά να τον έχει στο δυναμικό του. Ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ αποκτά έναν καταξιωμένο προπονητή και συνεχίζει φορτσάροντας για τη νέα σεζόν 2013-2014.

Αυτό που δεν ειπώθηκε όμως και μας γεμίζει ερωτηματικά είναι ότι μαζί με τον Γιάννη Παύλου στο σωματείο του ΠΗΓΑΣΟΥ μεταγράφονται και 9 αθλήτριες από την ομάδα παγκορασίδων (2 από τις οποίες μετείχαν και στις κορασίδες). Μία έτοιμη δηλαδή ομάδα ακολούθησε τον προπονητή και θα αγωνίζεται πλέον με τα  μπλε-πορτοκαλί χρώματα.

Για όσους γνωρίζουν, δεν ήταν έκπληξη αυτές οι μεταγραφές (προπονητή και παικτριών) μετά τις εντάσεις που υπήρξαν την αγωνιστική χρονιά που πέρασε. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες και περιμένουμε να δούμε δυνατούς αγώνες ανάμεσα στα δύο τοπικά σωματεία που θα συγκεντρώσουν τους Αγιοπαρασκευιώτες στο γήπεδο.