Επιχορηγούνται και το 2013 οι Αθλητικοί Σύλλογοι

Με την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με αριθμό 230/2013, κωδικός που ήταν  0  αποκτά περιεχόμενο.

Κατόπιν τούτου μετά από εισήγηση του αντιδημάρχου οικονομικών κ. Τίμου Κωστόπουλου 3 αθλητικά σωματεία επιχορηγούνται με 12.000€ έκαστο, συνολική δηλαδή πίστωση 36.000€. Πρόκειται για την ΑΕ Αγ. Παρασκευής  (βόλλεϋ), τον ΓΣΑΠ (γυναικείο μπάσκετ) και τον ΑΟ Αγ. Παρασκευής (ποδόσφαιρο).

Σημαντική κίνηση από τη Διοίκηση Ζορμπά που ως συνήθως τα λόγια τα κάνει πράξεις. Κάποιοι είχαν λοιδορήσει τους κωδικούς  0  και τους είχαν αναγάγει σε μέγιστο ζήτημα. Να λοιπόν που έρχεται η στιγμή ένας ένας να αποκτήσουν το ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Για άλλη μια χρονιά τα αθλητικά σωματεία της Αγίας Παρασκευής θα δεχθούν χείρα βοηθείας από το Δήμο για την προσφορά τους στην νεολαία και τον αθλητισμό.

Η κοινωνική και πολιτιστική προσφορά σε μια εποχή δύσκολη δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη. Δεν επιτρέπεται όμως να γίνονται βιαστικές κινήσεις, αλλά αργά, σταθερά και σίγουρα βήματα. Ο αντιδήμαρχος κ. Κωστόπουλος, πάντα με την παρότρυνση του Δημάρχου, εισήγαγαν το θέμα στο ΔΣ, το θετικό σημείο είναι ότι ψηφίστηκε ομόφωνα φέρνοντας έτσι και τις άλλες παρατάξεις στο πλευρό των αθλητικών συλλόγων.

Μικρές αλλά σημαντικές κινήσεις που μας διδάσκουν ότι δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα και να κινούμαστε μικροπολιτικά σε θέματα που χρειάζεται χρόνος, ορισμένη διαδικασία και το αποτέλεσμα ωφελεί εμάς και τα παιδιά μας.

Υ.Γ. 1 Καλό επίσης θα ήταν κάποια πετούμενα να μην φορούν παρωπίδες και να μην προτρέχουν, γιατί το πλήρωμα του χρόνου μπορεί να τους αναδείξει εκτός αγώνα.

Υ.Γ. 2 Καλό επίσης θα ήταν να μην γίνουμε πάλι μίζεροι και αρχίσουμε να γκρινιάζουμε για τον αντίθετο λόγο, γιατί θα σκεφτούν όλοι ότι η πόλη παραφρόνησε και δεν ξέρει τι θέλει. Αν και μερικούς τους έχω ικανούς να πουν την κουβεντούλα τους … έτσι βρε αδερφέ κουβέντα να γίνεται και να κρατιόμαστε στον αφρό.

 46-02_~1