ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: παραίτηση Κονταξή από την προεδρία της ΚΑΠ!

Kontaxis D. copyΜε έκπληξη μαθαίνουμε ότι παραιτήθη – έφυγε – τα βρόντηξε – ή κάποιοι ίσως τον υποχρέωσαν να φύγει από πρόεδρος της ΚΑΠ ο κ. Δημήτρης Κονταξής!

Μιλάμε για έναν εξαίρετο άνθρωπο πάνω απ’ όλα, έναν εξαιρετικό πολιτικό μηχανικό με γνώσεις στο είδος αυτό πάνω από 30 χρόνια, έναν άνθρωπο με ήθος και επίσης γνώστη πολλών πραγμάτων της τοπικής και πολιτικής κοινωνίας της Αγίας Παρασκευής.

Εμείς, ως έγκριτη  ιστοσελίδα, κάναμε την κίνηση και σε προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας επιβεβαίωσε ότι πράγματι δεν θα συνεχίσει σαν πρόεδρος της ΚΑΠ, αλλά στις επερχόμενες εκλογές του σωματείου θα βάλει υποψηφιότητα μόνο για μέλος του ΔΣ.

Οι εκλογές του σωματείου, μας γνωστοποίησε, θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Οκτωβρίου.

Από ευγένεια δεν θέλαμε να τον πιέσουμε, όμως  μας υποσχέθηκε ότι εν ευθέτω χρόνω θα μας καλέσει να μας μιλήσει.

Ο κ. Κονταξής σε όλο το διάστημα που ήταν πρόεδρος της ΚΑΠ έδωσε δείγματα αξιοπρέπειας, σεμνότητας και εργατικότητας. Επι των ημερών του η Καλαθοσφαίριση Αγ. Παρασκευής κατάφερε να κάνει μεγάλα άλματα και να γνωρίσει λαμπρές μέρες.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται ότι καλύτερο στην μελλοντική πορεία του κ. Κονταξή και  αυτή η απώλεια να μην επηρεάσει την ανοδική πορεία του σωματείου.

.