Σπύρος Παπασπύρος: Όχι κ. Μαζίδη. Σ΄αυτό…

2013-09-05 17.31.36

Διάβασα, όχι με έκπληξη πια, ένα κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «ΑgiaΡaraskevi guide»,  με τίτλο «Σε αυτό το θέατρο θα γίνει το 6ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ»; Μάλιστα, ο συντάκτης, για να στηρίξει το κείμενό του, δημοσιεύει και μια φωτογραφία, προσπαθώντας να δείξει μια άθλια, πραγματικά, κατάσταση. Της κατηγορίας των φωτογραφιών που δημοσίευσε για την πανήγυρι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού, που ήταν περσινές, δείγματα κι αυτές της εγκυρότητος των ειδήσεών του…

Papaspiros S.Οι φωτογραφίες βέβαια με τα σπασμένα καθίσματα, δεν είναι περσινές. Σημερινές είναι. Αυτό που ΔΕΝ είπε ο συντάκτης του κειμένου, είναι ότι αυτά τα καθίσματα είναι αυτά που αντικαθίσταντο από συνεργείο του Δήμου που υπήρχε εκεί για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα του χώρου, για την προετοιμασία για το Φεστιβάλ.

Το κείμενό του και οι καταγγελίες του θα είχαν κάποια αξία, αν η κατάσταση που περιγράφει ήταν τέτοια  κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, όχι πριν. Αναρωτήθηκα γιατί το ανήρτησε.  Μετά θυμήθηκα τα κείμενά του λίγο πριν την φιλανθρωπική εκδήλωση «Τρίποντο Χαράς» (με το οποίο τρομοκράτησε αρκετούς ανθρώπους, λέγοντας ότι δήθεν θα καούν σαν ποντίκια) και για το κλείσιμο του Δημοτικού Κινηματογράφου (βάσει των οποίων αρκετοί συμπολίτες μας νόμισαν ότι κλείνει μόνιμα για φέτος ο κινηματογράφος). Δεν θέλω να σκεφθώ ότι η ιστοσελίδα αυτή εσκεμμένα υποσκάπτει και υπονομεύει τις πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες δραστηριότητες του Δήμου. Αυτό θα ήταν ανάξιο ακόμη και αυτού του ιδίου του κ. Μαζίδη… Μένει λοιπόν να μας εξηγήσει ο ίδιος γιατί ακολουθεί αυτή την τακτική.

Για να  ενημερώσω λοιπόν αυτόν και τον «αναγνώστη» του (ένας του έμεινε; Φυσιολογική εξέλιξη…), δημοσιεύω φωτογραφίες που έλαβα λίγες ώρες μετά από αυτή που δημοσίευσε.

Σπύρος Παπασπύρος

Σχης ε.α.

Μέλος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

 2013-09-05 17.32.33

2013-09-05 17.33.44

05092013892