Γέμισε την πλατεία η πολιτιστική-φιλανθρωπική συναυλία του Δήμου Αγ. Παρασκευής

sunaulia copy

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου 2013 η πολιτιστική φιλανθρωπική συναυλία του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Τα καθίσματα από την αρχή ακόμα της εκδήλωσης ήταν γεμάτα και όσο περνούσε η ώρα και ακούγονταν τα τραγούδια αυξανόνταν ο κόσμος που στεκόταν όρθιος πλέον ή καθόταν στα γύρω πεζούλια.

Ήταν μια τρανή απόδειξη ότι η συμπαράσταση στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζει χρωματισμούς, πολιτικές πεποιθήσεις και αντιπαλότητες. Η Εκκλησία, η Περιφέρεια, οι πολιτικές παρατάξεις και οι τοπικοί σύλλογοι δίνουν το παρόν για έναν ευγενή σκοπό.

Πάρα πολλά ήταν και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Μαγειρίου.

Την παρουσίαση του προγράμματος και απαγγελία ποιημάτων έκαναν η δημοσιογράφος Λίλιαν Αβρούσιν και ο ηθοποιός Βασίλης Παπαδόπουλος.

Τραγούδησε ο σπουδαίος Γιώργος Υδραίος, η Κατερίνα Παχάκη και η Ιωάννα Χριστοπούλου με τη συνοδεία της Λαϊκής ορχήτρας ΕΜΜΕΤΡΟΝ, την επιμέλεια και τη διεύθυνση της οποίας είχε ο Μανώλης Γεροστάθης.