“Κρίση πανικού”

Moustogiannis A.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ακόμη μια φορά ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ο κ.Δήμαρχος προσπάθησε να πείσει το σώμα για την αδικαιολόγητη απευθείας ανάθεση ρεκόρ ύψους 231.000 ευρώ !!! για το ”Γιαβάσειο” την ώρα πολλοί συνάδελφοι εκφράσαμε την αντίθεση μας σε αυτή την απόφαση. Ο κ.Δήμαρχος όμως κατά την προσφιλή του τακτική επιτέθηκε για ακόμη μια φορά σε Δημοτικό Σύμβουλο επειδή τόλμησε να πει την άποψη του εμπεριστατωμένα.

Καταδικάζω την προσωπική επίθεση στον συνάδελφο κ.Αλεφαντή και το ίδιο θα συνεχίζω να κάνω όταν θίγονται πρόσωπα και όχι πολιτικές.

Χθες επίσης αρχηγός παράταξης ενώ είχε εισάγει θέμα ημερήσιας διάταξης όπου ζητούσε να ενημερωθεί το σώμα για ”φήμες” ενός γεγονότος στο τέλος το απέσυρε. Το συγκεκριμένο θέμα με βάση την εισήγηση του βασισμένο σε ανακρίβειες και ψέμματα είχε ως σκοπό την πολιτική αποδόμηση μου με την βοήθεια και κάποιων άλλων. Ζήτησα να συζητηθεί το θέμα αφού κανείς δεν μπορέι να αφήνει ”υπόνοιες” βασιζόμενος σε φήμες. Παρόλα αυτά επειδή ο κόσμος πρέπει να ξέρει ποιους ψηφίζει και ποιος τους εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μοίρασα στο σώμα τα πρακτικά της συνεδρίασης της Δευτέρας 11 Ιουλίου όπου είχε συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα και ο εισηγητής δήλωνε άλλα τότε και άλλα τώρα. Τι άλλαξε σήμερα άραγε; Γιατί αυτή η κρίση πανικού; Θα συνιστούσα σε κάποιους να παραμείνουν ψύχραιμοι μέχρι την εκλογική μάχη του Μαίου γιατί τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευή