Απάντηση της κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη σχετικά με δημοσίευμα στον τοπικό ηλετρονικό τύπο

Δημοσιεύουμε κείμενο που ανήρτησε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη στο προφίλ της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα.
Εμείς θα συμπληρώσουμε μόνο ότι ως τύπος καλό θα ήταν να ήμαστε προσεκτικοί σ’ αυτά που γράφουμε και να μην “τσουβαλιάζουμε” όλους και όλα. Όταν “δεν μας βγαίνουν τα κουκιά” δεν φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι. Όσο για την κα Δημητρίου – Καβρουδάκη άποψή μας είναι ότι πρόκειται για έναν αξιόλογο και εργατικό άνθρωπο και πάνω απ’ όλα για μία Κυρία.
———————
Margarita Dimitriou-Kavroudaki
Επειδή, διάβασα μερικά σχόλια σε γνωστή ηλεκτρονική εφημερίδα της πόλης μας σχετικά με το χθεσινοβραδινό Δημοτικό μας Συμβούλιο και συγκεκριμένα για το σοβαρότατο θέμα ανάθεσης έργου που ξεπερνά σε κόστος τα 230.000 euro ( και που εγώ αποχώρησα πριν τη ψηφοφορία του), έχω να πώ δυο λέξεις μόνο :
1ον Αν ψάξετε ΟΛΑ τα πρακτικά ΟΛΩΝ των Δημοτικών Συμβουλίων της περασμένης τετραετίας (διοίκηση Β.Γιαννακόπουλου) καθώς και ΟΛΑ τα πρακτικά ΟΛΩΝ των Δημ.Συμβουλίων της τωρινής διοίκησης θα διαπιστώσετε ότι, ήμουν από τα ελάχιστα άτομα που παρέμειναν στη θέση τους έως ΚΑΙ το τέλος των συνεδριάσεων.Έχουν υπάρξει λίγες φορές που έχω αποχωρήσει αλλά πάντα ήταν για σοβαρό λόγο.Χθες βράδυ αποχώρησα γιατί η κούραση του Σ/Κ λόγω της εξαντλητικής εργασίας μου, επιδείνωσαν ένα πρόβλημα υγείας μου.
και 2ον Ήταν γνωστό σε όλους ότι θα καταψήφιζα το θέμα.Το είχα αναφέρει από το προηγούμενο Δ.Σ.
Με δεδομένο το ότι απουσίαζαν και δυο συνάδελφοι της αντιπολίτευσης, ήταν αναμενόμενο να ”περάσει” το θέμα.
.