Βραδιά γλεντιού για το θεατρικό τμήμα των ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής

Βραδιά χαράς και διασκέδασης απόψε (12/9/2013) για το θεατρικό τμήμα των ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής “Ο Θίασος των …ήντα” που συγκεντρώθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης. Ο Θίασος παρουσίασε τον Απρίλιο στην αίθουσα του Αμερικάνικου Κολλεγίου, με μεγάλη επιτυχία, την σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου “ΚΑΠΗ και Ψύχραιμοι” σε σκηνοθεσία της συζύγου του και ηθοποιού Πηνελόπης Πιτσούλη και μουσική Αντώνη Καρατζίκη, οι οποίοι και παρευρέθηκαν στην αποψινή εκδήλωση.

Η εκδήλωση ήταν προσφορά του κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου και της παράταξης “ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή” με σκοπό να τιμηθούν οι συμμετέχοντες και πρωτίστως η κ. Πιτσούλη για την προσφορά της. Το κέφι ήταν μεταδοτικό, τα γέλια ηχούσαν σε όλα τα τραπέζια και τα αστεία έδιναν και έπαιρναν. Ο κ. Γιαννακόπουλος ευγενικός όπως πάντα, πρόσφερε σε όλες τις γυναίκες από ένα ροζ τριαντάφυλλο και μια όμορφη ανθοδέσμη στην σκηνοθέτιδα κ. Πιτσούλη με τις ευχαριστίες του για την επιτυχημένη προσπάθεια που κατέβαλε.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε όλους για την καταπληκτική και αξιόλογη παράσταση που έδωσαν και τόνισε ότι θα έπρεπε να βγουν και εκτός των ορίων του Δήμου. Ανέδειξε το πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια που κάνουν διασκεδάζοντας τον κόσμο και τον κάνουν να γελάει. Η παράταξη θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες κινήσεις και η παράσταση θα μπορούσε να ξαναδοθεί ώστε να τη δει περισσότερος κόσμος. Στη συνέχεια ακούστηκαν ευχαριστίες προς τον κ. Γιαννακόπουλο και ζητήθηκε να υπάρξει ένα χώρος να μπορούν να δίνουν τις παραστάσεις τους.

Η κ. Πιτσούλη δήλωσε πως δεν θα παίξει άλλο στο θέατρο, μίλησε για τα  υπέροχα πλάσματα και τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους θα ετοιμάσει κάτι καινούργιο. Ακόμα εξέφρασε την ευχή “μακάρι ένας νέος Δήμαρχος να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  -εκτός όσων αναφέρθηκαν πιο πάνω- ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κρητικίδης, η  κ. Άννα Γαϊτάνου, το μέλος του ΔΣ του συλλόγου Τσακού κ. Κουτσουρά και η πρώην δημοτική σύμβουλος κ. Μοσχονά.