Κ. Κουβόπουλος: “Δεν υπήρξα ποτέ και δεν θα υπάρξω ποτέ <<Στρατιωτάκι...>>, κανενός”

Δημοσιεύουμε την αιχμηρή απάντηση του κ. Κώστα Κουβόπουλου (επικεφαλής της παράταξης Αγ. Παρασκευή-Νέα εποχή-Αδέσμευτη Νέα Πόλη) σχετικά με άρθρο που αναρτήθηκε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο και αφορούσε ψηφοφορία για το Γιαβάσειο, όπως μας εστάλη.
———————–
Kouvopoulos K.
Κύριε , είμαι πλέον των 25 ετών δημοτικός σύμβουλος , κατερχόμενος και εκλεγόμενος πάντοτε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ , χωρίς καμία κομματική υποστήριξη .Το αντίθετο μάλιστα , καταδιωκόμενος από αυτά .
Δεν υπήρξα ποτέ και δεν θα υπάρξω ποτέ <<Στρατιωτάκι>> , κανενός .
Αν είσαστε παλαιός κάτοικος ασφαλώς και θα γνωρίζατε την ιστορία μου στην Πόλη αυτή . Εν προκειμένω καλόν θα είναι προτού δημοσιεύσετε το συκοφαντικό δι εμέ κείμενό σας να ζητούσατε από τον Δήμο τα πρακτικά της Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου . Πρέπει να ξέρετε ότι η Δημοκρατία έχει μίαν αρχή . Υπερισχύουν οι πολλοί . Την επομένη λοιπόν φορά που θα Συνεδριάσει το Σώμα , θα οπλισθώ με τίποτα περίστροφα και με αυτά θα λαμβάνω την ψήφον των συναδέλφων σύμφωνα με τις ορέξεις σας και τις επιθυμίες σας .
Κλείνοντας επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου ,περιμένω και απαιτώ να μου αποδείξετε ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ είμαι στρατιωτάκι , σε αντίθετη περίπτωση θα δώσετε όλο το δικαίωμα του χαρακτηρισμού σας σαν κοινού συκοφάντη.
.-