ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ:Έκτακτο Δημ. Συμβούλιο: Φήμες τα περι μεταφοράς του ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής!

IMG_8732 copy

18/9/2013

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα τη μεταφορά του ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής ή των γιατρών αυτού.

Όπως προαναγγείλαμε στη συνεδρίαση θα συμμετείχαν και γιατροί προσκαλεσμένοι από τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά.

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν ότι με επίσημη και υπεύθυνη δήλωση των γιατρών κ. Γιάννη Αργυρού και Παναγιώτη Γαβρά καθώς και της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΙΚΑ κας Θεοδωροπούλου δεν ισχύει καμία μεταφορά. Ούτε οι Διοικητικές Υπηρεσίες, αλλά ούτε και γιατροί πρόκειται να απομακρυνθούν! Και οι τρεις διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο που να αναφέρει κάτι τέτοιο.

Όλα είναι ανυπόστατες φήμες και κινδυνολογίες. Όπως αναφέρθηκε, μπορεί να υπάρχει καπνός αλλά δεν υπάρχει φωτιά.

Σημείωση:

Προς ενημέρωσή σας οι φωτογραφίες είναι από την αποψινή συνεδρίαση, όπου φαίνεται ποιοί και πόσοι ήταν παρόντες από τους συμβούλους. Απουσίαζαν μόνο οι κ. Φωτεινού και κ. Σάρκουλας που είναι στο εξωτερικό και οι κ. Μπράμη, κ. Πανουσοπούλου και ο κ. Μουστόγιαννης επί συνόλου 32 συμβούλων.

Σύντομα θα ακολουθήσει και video όπου θα παρουσιάσει όλη την αλήθεια και όχι τα κατασκευασμένα ψέματα που παρουσιάζουν κάποιοι για να καταφέρουν να μείνουν στον αφρό. Εξάλλου άλλοι είναι αυτοί που αποχωρούν από το πρώτο 10λεπτο, αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε αργότερα.

Και ένα κουίζ: Ποιός είναι ο νεοπροσληφθής φωτογράφος τοπικής ιστοσελίδας; (και αυτό θα σας το πούμε εν καιρώ).

IMG_8723 copy

IMG_8726 copy

IMG_8731 copy