Κόβουν τον αθλητισμό απο 100 παιδιά απο τις περιοχές Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων

pigasos

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του ΠΗΓΑΣΟΥ ότι αύριο 19/9/2013 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα συζητηθεί από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ το αίτημα του ΠΗΓΑΣΟΥ για παραχώρηση του αύλειου χώρου του σχολικού συγκροτήματος ΚΩΦΩΝ & ΒΑΡΗΚΟΩΝ.Όπως όλοι γνωρίζετε εδώ και 6 χρόνια μας φιλοξενεί ο συγκεκριμένος χώρος. Σ’αυτόν ο σύλλογός μας αναπτύχθηκε και έδωσε την δυνατότητα μιας αθλητικής ανάσας και διεξόδου σε περισσότερα από 100 παιδιά, ειδικά στις περιοχές ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ- ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ -ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ. Θα είναι σημαντική η παρουσία όλων μας, για τη συνέχιση της παραχώρησης, για να καταδείξουμε και να ενημερώσουμε όλους τους φορείς της πόλης μας για το δίκαιο του αιτήματός μας.
Τα μηνύματα είναι ανησυχητικά γιατί χθες στη σχολική Επιτροπή το αίτημα μας για παραχώρηση απερρίφθη και η μόνη μας ελπίδα είναι η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Θα είναι τραγικό να αναγκαστούμε να πούμε στους100 και πλ έον γονείς αλλά και στους αθλητές μας οτι δεν μπορείτε πλέον να αθληθείτε και να βλέπουν το γήπεδο άδειο κάθε απόγευμα που θα περνούν απ΄έξω.
Οι αθλητικοί χώροι στην αγ. Παρασκευή είναι ελάχιστοι και αντί να χρησιμοποιούμε και αυτούς του λίγους, κάποιοι φροντίζουν να τους στερήσουν από τα παιδιά μας. Τα σχολεία πρέπει να είναι ανοικτά στην κοινωνία και στα παιδιά μας . Ο αθλητισμός τους δίνει υγεία . διέξοδο από το στρες των μαθημάτων , τα κρατάει μακριά από το κάπνισμα το αλκοόλ, τα ναρκωτικά., Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε , ο αθλητισμός είναι από τις ελάχιστες υγιείς διεξόδους που εμείς μεγαλύτεροι μπορούμε να τους προσφέρουμε. Θέλω να ελπίζω ότι αύριο θα πρυτανεύσει η λογική και δεν θα αναγκαστούμε να πούμε στα παιδιά μας οτι οι προπονήσεις σταματάνε και τέρμα για σας ο αθλητισμός .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ