Ασφαλή κρίνει η Επιτροπή Ελέγχου τους αθλητικούς χώρους του Δήμου. Ξανανοίγουν τα γήπεδα!

ΕΠΙΘ.ΕΓΚ.ΠΑΟΔΑΠΣΕΠ2013 010

Επιτόπια προγραμματισμένη επιθεώρηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου και στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ επί της οδού Νότου, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2013 , η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά.

 

Η επιθεώρηση είχε ως σκοπό τον ενδελεχή έλεγχο όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο πληρούν τις απαιτούμενες από το Νόμο προδιαγραφές ασφαλείας και να κριθεί η καταλληλότητά τους για χρήση από το κοινό.

 

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, τα μέλη της επιτροπής διαπίστωσαν ότι πληρούνται οι προβλεπόμενοι όροι ασφαλούς χρήσης των εγκαταστάσεων και ενημέρωσαν τους υπευθύνους του Δήμου ότι η εισήγησή τους προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα είναι θετική.

 

Επόμενο βήμα είναι η χορήγηση στο Δήμο μας της σχετικής άδειας λειτουργίας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση , η οποία αναμένεται στο προσεχές διάστημα.

Παρόντες στην επιθεώρηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσιαμπάς, ο Προϊστάμενος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Κτιρίων του Δήμου κ. Θεοδωρίδης  και εκ μέρους του ΠΑΟΔΑΠ ο Πρόεδρος κ. Σάρκουλας, ο Διευθυντής του Οργανισμού κ. Κανιώρης και τα μέλη Δ.Σ. κκ. Παπασπύρος και Σταθόπουλος.

ΕΠΙΘ.ΕΓΚ.ΠΑΟΔΑΠΣΕΠ2013 003

ΕΠΙΘ.ΕΓΚ.ΠΑΟΔΑΠΣΕΠ2013 004