Ο Σύλλογος Τσακού αντιδρά στο πιθανολογούμενο κλείσιμο του ΙΚΑ

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού αντιδρά

στο πιθανολογούμενο κλείσιμο του ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής.

 sullogos Tsakou

Μετά τις τελευταίες πληροφορίες – φήμες που κυκλοφόρησαν για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΙΚΑ στη περιοχή μας, ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού θέλει να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του καθώς και τη δυσαρέσκειά του που άλλη μια δημόσια υπηρεσία ενδέχεται να φύγει από τη πόλη μας.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η Αγία Παρασκευή αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο και σημείο αναφοράς σε ολόκληρη τη Βόρειο-ανατολική Αττική και δυστυχώς υπάρχει περίπτωση να μη έχει εντός των ορίων της ούτε μια δημόσια υπηρεσία. Η τροχαία, η εφορία και ίσως το ΙΚΑ δεν θα βρίσκονται πλέον στη περιοχή μας, το οποίο μόνο ως υποβάθμιση μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το ΙΚΑ αποτελεί το κυριότερο στήριγμα του επιχειρήματος ΕΟΠΥΥ και καλύπτει – πέρα από το χρήσιμο διοικητικό κομμάτι – την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας των κατοίκων. Έτσι, η σωστή του λειτουργία όπως φυσικά και η ύπαρξή του αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για μην επισκέπτονται χωρίς σοβαρό λόγο οι ασθενείς τα είδη επιβαρυμένα μεγάλα νοσοκομεία.

Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού καλεί τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν άμεσα ενάντια σε οποιαδήποτε τέτοια κίνηση, καθώς  και τα μέλη του συλλόγου σε εγρήγορση.

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

             Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας

        Βασίλειος Σαββίδης                                                          Αναστάσιος Μίχας