Το Δημοτικό συμβούλιο καταδικάζει το χτύπημα της Χρυσής Αυγής

IMG_8732 copy

ΨΗΦΙΣΜΑ 29ΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κατά τη διάρκεια της 29ης έκτακτης, κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε χτυπώντας αδύναμους μετανάστες, έστησε φασιστικές φιέστες στα Γιαννιτσά και το Μελιγαλά, προχώρησε χτυπώντας ανθρώπους του μόχθου που απαιτούν τα δικαιώματά τους, έστησε ύπουλη και δολοφονική επίθεση, στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση, χτες δολοφόνησε σε ενέδρα τον Παύλο Φύσσα για τις πολιτικές του απόψεις.
Επιβεβαιώνουν, έτσι, το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, την αποστολή που τους έχει δοθεί να καταπνίξουν κάθε λαϊκό αγώνα για το συμφέρον του μεγάλου κεφαλαίου. Είναι το σύγχρονο παρακράτος που τροφοδοτείται από τον κόσμο της νύχτας και προσπαθεί να αντλήσει συμπάθειες και ανοχή πάνω στα μεγάλα προβλήματα που περνάει σήμερα ο λαός μας.
Απέναντι στο φόβο και την υποταγή που θέλουν να σπείρουν στα λαϊκά στρώματα, μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία πρέπει και μπορούμε να μην αφήσουμε χώρο για να δρουν και να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού και της νεολαίας.
Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών, των υμνητών του Χίτλερ Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς οι λαϊκές επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις φασιστικές πρακτικές και εκφράζει την οδύνη του στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

18. 9. 2013