Κ. Πανούτσος: Ραδιοφωνικά μαγειρέματα στην AGIAPARASKEVI LAND την ώρα του ύπνου

kosmaspanoutsos

Αναδημοσιεύουμε κείμενο του κου Κοσμά Πανούτσου όπως παρουσιάστηκε σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης.

Γνωστός υπέρμαχος της πάλαι ποτέ σοβιετικής δικτατορίας πρώην κυβερνώντος κόμματος προσαρμόζεται στης εποχής τα καμώματα και προσκαλεί προσωπικότητες του δεξιού κεντρώου και αριστερού χώρου να συμπορευτούν μαζί του στον κοινό αγώνα για το καλό της πόλης μας στις εκλογές του Μαΐου ! Μάλιστα δήλωσε στον έτερο υποψήφιο δήμαρχο (νυν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο) ότι είναι διατεθειμένος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να εκλεγεί ο επικεφαλής της παράταξης , και ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να είναι δεύτερος. Το θέμα είναι αυτές <<οι δημοκρατικές διαδικασίες γιατί δεν εφαρμόστηκαν ποτέ >> από τον ίδιο μετά την ήττα του στις προηγούμενες εκλογές. Με παρέμβαση του, ο ισχυρός προστάτης και καθοδηγητής κάποιων ευλόγησε την σεμνή τελετή.

Από τις πληροφορίες μας ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος αντιλαμβανόμενος τη δυσκολία να συγκεντρώσει το 5 η 7% ζήτησε να είναι αυτός επικεφαλής της δημοτικής ομάδας !

<<Όλοι μαζί για το καλό των δημοτών και της πόλης αλλά πάνω απ όλα για το δικό μας καλό >> αυτό είναι το σλόγκαν που μου έμεινε από την χθεσινή μεθυπνωτική (για όσους δεν γνωρίζουν στη διάρκεια του ύπνου) ραδιοφωνική ιντερνετική ακρόαση και εικόνα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων