Άνετη νίκη στο volley του ΠΗΓΑΣΟΥ-2 με την παρουσία VIP στις κερκίδες

02

Άνετη νίκη επί των Γλυκών Νερών πέτυχε η 2η ομάδα κορασίδων του Πηγάσου στην δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού της ΕΣΠΑΑΑ.

Το σκορ

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2 – ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-2             3 – 0

Τα σετ

25 – 8,      25 – 20     και   25 – 12

Έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας, όπου οι αθλήτριες του Πηγάσου έδειξαν την υπεροχή τους απέναντι σε μια καλή ομάδα των Γλυκών Νερών που δεν κατάφερε όμως να “χτυπήσει” τον αγώνα.

Πολύ καλά σερβίς που απέφεραν αρκετούς άσους και δυνατά καρφιά από τα κορίτσια που κάλυπταν όλο το γήπεδο όπως τις έχει μάθει ο προπονητής τους κ. Γιάννης Παύλου. Στον πάγκο της ομάδας βρισκόνταν και ο έτερος προπονητής του συλλόγου κ. Γιάννης Μαραγκός.

Με χαρά ανακαλύψαμε ότι τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ των υπολοίπων γονέων και φίλων οι γνωστοί τραγουδιστές Λάμπης Λιβιεράτος, Νίνο και Γιώργος Ελευθεράς μιας και η κόρη του κ. Λιβιεράτου, Νεφέλη, είναι αθλήτρια της ομάδας του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Υπήρχε και “φανατική” κερκίδα υποστήριξης των κοριτσιών μας από φίλους και συμμαθητές με τύμπανο και πανό, που έκαναν θερμή την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα φωνάζοντας συνθήματα.

Παρών  και ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου κ. Σίμος Αντωνίου, που φροντίζει  να είναι σε κάθε αγώνα κοντά στις αθλήτριες και να τις εμψυχώνει.

Να ενημερώσουμε ότι σήμερα το απόγευμα η 1η ομάδα ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 αντιμετωπίζει τον ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ στις 19:30μμ στο γήπεδο της Ραφήνας.