Το αδιαχώρητο επικρατεί στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου!

koinonikopanto4 copy

Καθώς πλησιάζουν οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων η ανάγκη για αλληλεγγύη, συμπαράσταση και ανθρωπιά μεγαλώνει. Πολλοί συμπολίτες μας θα εξακολουθήσουν να περνούν δύσκολες ώρες λόγω της ανεργίας και της ανέχειας και θα χρειάζονται συμπαράσταση από όλους.

Πριν λίγες μέρες γράψαμε για τα τρόφιμα που κατέφθασαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο με μεσολάβηση του Αντιδημάρχου κ. Κωστόπουλου (ποτέ δεν το ξέχασε και πάντα στέκεται αρωγός, αποδεικνύοντας συνεχώς την έγνοια του για τους συνδημότες του). Καθημερινά ακούμε για εκδηλώσεις διαφόρων φορέων με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο.

Η μεγάλη προσπάθεια για συγκέντρωση τροφίμων με τελικό αποδέκτη ανήμπορους συνδημότες μας, απέφερε καρπούς.

Στα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου επικρατεί το αδιαχώρητο, απογοητεύοντας έτσι τις Κασσάνδρες που τα ήθελαν άδεια.

Οι εικόνες που δημοσιεύουμε αποτυπώνουν ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Είναι έτοιμο να εξακολουθήσει να στηρίζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη για τις μέρες των Χριστουγέννων, όπως έκανε μέχρι τώρα.

Ανεξάρτητα από την ευχαρίστηση για την επάρκεια του κοινωνικού παντοπωλείου σε τρόφιμα, ας μην ξεχνάμε να συγχαίρουμε και τους ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σ’ αυτό, όπως ο κ. Γεράσιμος Χριστοφοράτος, ένας νέος άνθρωπος που δίνει όλες τις δυνάμεις του στο συγκεκριμένο χώρο.

koinonikopanto1 copy

koinonikopanto2 copy

koinonikopanto3 copy