Σημαντική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετά από μεσολάβηση του Αντιδ/ρχου κ. Κωστόπουλου

kostop-k-p

Καθώς οι Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν η ανάγκη για κοινωνική στήριξη των συνανθρώπων μας γίνεται επιτακτική και ο ρόλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου σημαντικότατος. Παρά τις Κασσάνδρες που θέλουν το κοινωνικό παντοπωλείο άδειο,  αυτό βρίσκει τρόπους να γεμίζει τα ράφια του είτε με τις προσφορές των συλλογικοτήτων, είτε με τις προσφορές των αφανών φιλανθρώπων.

Μια ακόμα μεγάλη ποσότητα τροφίμων (μισός τόνος) παραδόθηκε από τη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια Κολλάκη. Η οικογένεια Κολλάκη είναι μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες στο χώρο της Ναυτιλίας, με χαμηλό προφίλ και πολύ πλούσιο κοινωνικό έργο. Η εν λόγω οικογένεια έφτασε μέχρι το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής μέσω του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Τίμου Κωστόπουλου. Ο αντιδήμαρχος γνωρίζεται με την οικογένεια αυτή από τα φοιτητικά του χρόνια.

Ο κ. Κωστόπουλος όντας άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν θέλησε να δώσει δημοσιότητα στο γεγονός, η ιστοσελίδα μας όμως το ανακάλυψε και έτσι πείστηκε να φωτογραφηθεί με ένα μικρό δείγμα από τα  τρόφιμα που παραδόθηκαν. Έχουμε ξαναγράψει για το ήθος του κ. Αντιδημάρχου και δεν θα κουραστούμε να γράφουμε, γιατί πρόκειται για ένα άτομο που εμμένει στους στόχους του, που δεν ξεχνά πως υπάρχουν συνδημότες μας οι οποίοι  αντιμετωπίζουν δυσκολίες και συνεχίζει αθόρυβα την κοινωνική του προσφορά.

Παρακολουθώντας την πορεία του στην πόλη μας συνεχίζουμε να τον εκτιμάμε και να εδραιώνουμε την πεποίθηση ότι πρόκειται πάνω από όλα για ένα ευγενές, αληθινό και δραστήριο νέο άτομο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων