Το μαγικό ταξίδι στο χωριό του Αι Βασίλη ξεκίνησε απόψε από την πλατεία Αγίας Παρασκευής

IMG_1658 copy

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην Αγία Παρασκευή και “Το χωριό του Αι Βασίλη” εγκαταστάθηκε στην κεντρική πλατεία φορώντας τα γιορτινά του.

Από απόψε και για όλες τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η πόλη θα είναι γεμάτη χρώματα, φώτα και γιορτινά τραγούδια.

Ολόκληρο θεματικό πάρκο με καρουσέλ, τραινάκι, χιονάνθρωπους, μια κατακόκκινη μπότα, πανύψηλα γλειφιτζούρια, χριστουγεννιάτικη μανιταροχώρα, “Το Βόρειος Πόλος Εξπρές” όπου τα παιδιά θα μπορούν να στείλουν τα γράμματά τους στον Αι Βασίλη, διάφορα ψυχαγωγικά παιχνίδια και πάνω απ’ όλα το Σπίτι του Αι Βασίλη.

Όσοι βρέθηκαν απόψε στη πλατεία της Αγίας Παρασκευής απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς που γέμισαν με ήχους το χώρο.

Η όψη της πλατείας άλλαξε αν και είναι μόνο η αρχή, γιατί ο στολισμός δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Όταν όμως υπάρχει θέληση και καλή πρόθεση όλα είναι δυνατά. Κατά τη διάρκεια των εορτών στην πλατεία θα υπάρξουν δρώμενα Συλλόγων και σχολείων. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους.

Το μαγικό ταξίδι στο χωριό του Αι Βασίλη μόλις άρχισε και σ’ όλη τη διάρκειά του έχει πολλές εκπλήξεις να προσφέρει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμμετέχετε και να διασκεδάσετε.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

— Από την ταξίδι αυτό δεν μπορούσαν να απουσιάζουν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Βουτσινάς, η αντιδήμαρχος κ. Μίνα Μουχτούρη, ο αντιδήμαρχος κ. Κωστόπουλος,  o Συμπαραστάτης του Δημότη ο κύριος Στρατής Γραμματίδης ,ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παύλου, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ.κ. Παπασπύρος & Π. Σταθόπουλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γαβράς και από το Σύλλογο Τσακού ο κ. Μίχας.

— Μην ξεχνάμε ότι θα στολιστούν ακόμα τρεις πλατείες αυτές του Τσακού, του Αη Γιάννη και η πλατεία Μελίνας Μερκούρη. Αναμένεται να είναι έτοιμες την Κυριακή.

— Για πρώτη φορά η πόλη μας αποκτά έναν αέρα Χριστουγεννιάτικο. Για πρώτη φορά βλέπουμε στολισμένους κεντρικούς δρόμους με φωτεινά αστέρια. Ας ξεχάσουμε λοιπόν τις εμπάθειες και τις μικρότητες και ας ζήσουμε αυτές τις Άγιες μέρες μονοιασμένοι.