Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το ΣΚΑΙ δρουν για τα παιδιά!

skai-dimos-paidi copy«Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Αϊ-Βασίλης»

.

… είναι το σύνθημα του ΣΚΑΙ που μαζί με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και τη συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής συγκέντρωσαν σήμερα ρούχα και παιχνίδια για την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και για τα παιδιά της ένωσης “Μαζί για το παιδί”.

Στο εμπορικό κέντρο Venus στην Αγίου Ιωάννου τοποθετήθηκαν οι αφίσες και τα χαρτόκουτα με το λογότυπο της κίνησης, τα οποία δεν άργησαν να γεμίσουν και να ξαναγεμίσουν, με αποτέλεσμα η συγκομιδή να είναι πολύ μεγάλη. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως οι συνδημότες μας παραμένουν ευαίσθητοι και ιδίως όταν πρόκειται για παιδιά. Είδαμε γονείς με τα παιδιά τους να έρχονται και να προσφέρουν ότι είχαν δυνατότητα ο καθένας.

IMG_1727 copy

 

 

Σε αυτή την κίνηση συνεργασίας και προσφοράς ήταν παρών ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας κ. Μίνα Μουχτούρη και ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βουτσινάς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντακόπουλος.

 

 

Είναι σημαντικό σε μια δύσκολη εποχή να προσφέρουμε χαρά στο μέλλον της χώρας μας, στα παιδιά. Στις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων είναι στο χέρι μας να δώσουμε χαρά και στήριξη στους ανθρώπους δίπλα μας που υποφέρουν.

Δεν θέλει κόπο, θέλει ψυχή!

IMG_1710 copy

IMG_1721 copy