Ευχές του Δημάρχου μαζί με στελέχη της παράταξής του σήμερα το πρωί

3

Το αδιαχώρητο σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατειά της Άγιας Παρασκευής όπου λόγω και της καλής μέρας κατέβηκαν οι πολίτες, με την ευκαιρία της τελευταίας Κυριακής που ήταν τα καταστήματα ανοιχτά, να κάνουν τα ψώνια τους. Η Άγιου Ιωάννου έσφυζε από ζωή τα καταστήματα  δούλεψαν όπως έπρεπε και οι μικροί φίλοι έπαιξαν με τα ατελείωτα παιχνίδια του θεματικού πάρκου.

Σήμερα το πρωΐ, ο Δημαρχος Βασίλης Ζορμπάς μαζί με στελέχη της Παράταξής του, περπάτησε την οδό Αγίου Ιωάννου.

Συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με συμπολίτες μας, που έκαναν την βόλτα και τα ψώνια τους και επισκέφτηκε το παζάρι του 2ου Συστήματος Προσκόπων στο Εμπορικό κέντρο VENUS.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το θεματικό πάρκο στην κεντρική πλατεία και παρακολούθησε την χορωδία του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Εκτός από την χορωδία που τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, εκεί ήταν και μια ομάδα του Συλλόγου “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ“, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.. Το θεματικό πάρκο έδωσε ζωή στην πλατεία, αφού γέμισε κόσμο που απολάμβανε τον καλό καιρό.

Μαζί με τον Δήμαρχο είδαμε  τον Γιάννη Βουτσινά,τον Τίμο Κωστόπουλο, τον Μανώλη Κωνταντακόπουλο, την Μίνα Μουχτούρη, την Έφη Καψοκεφάλου, τον Τάσο Δράκο, τον Γιάννη Παύλου,τον Σωτήρη Ησαΐα και τον Σπύρο Παπασπύρο.

124