Θέλω να ζήσω πέσμου τον τρόπο…..Μην μου κουρελιάζεις την αξιοπρέπεια

 

zeis

του Λευτέρη Αγγελή

Για ποιο λIMG_9339ογο δεν επεμβαίνει  η “ανεξαρτητη”  δικαιοσυνη σε οσα διαδραματιζονται σε αυτη την χωρα; Το Συνταγμα εχει …κουρελιαστει, δεν υπαρχει καμμια εννοια ανταποδοτικοτητας στους φορους που μπαινουν, ειναι ολοι αντισυνταγματικοι.

Κοβουν ολα τα επιδοματα απο ευαισθητες κοινωνικα ομαδες και αφηνουν κοσμο να πεθανει η να αυτοκτονει. Μπαινουν φοροι στους οικονομικα αδυνατους και φοροελαφρυνσεις στους μεγαλοεπιχειρηματιες. Βγαζουν το σπιτι του φτωχου στο σφυρι, αλλα ταυτοχρονα χαριζουν τα δανεια των κομματων και τα λεφτα που εχασαν οι τραπεζες λογω ασυδοσίας ξαναδινονται μεσω ενισχυσεων.

Ευνοουνται σκανδαλωδως οι τραπεζες εναντι των πxamena1961ολιτων με καταχρηστικους-ληστρικους ορους μεσα στα δανεια και τις συμβασεις, σημειωτεων οι τραπεζες ειναι απο τους βασικους πυλωνες της οικονομικης καταστροφης που ζουμε. Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο χρειαζεται ωστε να επεμβει η δικαιοσυνη δραστικα σε ανωτατο επιπεδο. Απο τον πολιτικο κοσμο δεν περιμενω τιποτα, ξερουμε ποιοι ειναι απο που προερχονται και ποιος ειναι ο σκοπος τους.

Γιατί κρίμα….1481236_10201324260928417_1971607349_n