Παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά στην κοπή βασιλόπιττας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

arxiepiskopi2013 019

Μετά από επίσημη πρόσκληση του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμου Β’, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς παρέστη στην τελετή κοπής Βασιλόπιττας, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου 2013 ,στην αίθουσα του θρόνου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Δήμαρχος παρέλαβε το κομμάτι της βασιλόπιττας εκ μέρους των πολιτών της Αγίας Παρασκευής και δέχτηκε με συγκίνηση τις ευχές και την ευλογία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος μετέβη στο γραφείο του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την χώρα μας τόσο με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο όσο και με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο , τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιάννη Σγουρό και τους παρόντες Δημάρχους.

arxiepiskopi2013 004

arxiepiskopi2013 009

Δήμος Αγίας Παρασκευής – Γραφείο Τύπου

Ημ/νία Δημ/σης: 31/12/2013

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook