Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής λόγω έργων στη Γελαδάκη

geladaki pinakida

Ξεκινούν οι εργασίες για την πεζογέφυρα Γελαδάκη στην Λεωφ. Μεσογείων στο Σταυρό  Αγίας Παρασκευής. Σε επίσκεψή μας στο σημείο που θα κατασκευαστεί η γέφυρα διαπιστώσαμε πέρα από την ταμπέλα που ανακοινώνει όλα τα σχετικά με το έργο, τη χρηματοδότηση και τον ανάδοχο και την τοποθέτηση του κοντέινερ το οποίο θα εξυπηρετεί τα συνεργεία που θα εργάζονται εκεί.

geladaki container

Επίσης ανακοινώθηκαν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά τη διάρκεια της κατασκευής και αναφέρονται στη συνέχεια:

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από σήμερα στο δήμο της Αγίας Παρασκευή καθώς στην περιοχή διεξάγονται εργασίες για την κατασκευή πεζογέφυρας την γνωστή ΓΕΛΑΔΑΚΗ.

Έτσι, από σήμερα μέχρι τις 8 Ιουνίου θα υπάρχει:

– Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Αγ. Βασιλείου έως την οδό Αγίας Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

– Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Βεργίνας έως την οδό Αγίας Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

– Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

– Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή της με την οδό Χλόης έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

– Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

– Αντιδρόμηση της οδού Χλόης, στο τμήμα της από την Λ. Μεσογείων προς και μέχρι την οδό Τρικάλων. – Μονοδρόμηση της οδού Ηλιακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Τρικάλων προς και μέχρι την Λ. Μεσογείων.

– Μονοδρόμηση της οδού Τρικάλων, στο τμήμα της από την οδό Ανδριανού προς και μέχρι την οδό Ηλιακοπούλου.

Από τις 8 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου θα ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook